Виктория Бекъм развълнува феновете си, като сподели гол до кръста

...
Виктория Бекъм развълнува феновете си, като сподели гол до кръста
Коментари Харесай

Виктория Бекъм развълнува феновете с гол до кръста видеоклип на съпруга си Дейвид, който завършва част от „Направи си сам“

Виктория Бекъм развълнува почитателите си, като показа гол до кръста видеоклип на брачна половинка си Дейвид, който прави физически труд.

49- годишната някогашна Спайс Гърл е омъжена за 48-годишния някогашен футболист Дейвид от 1999 година и дружно имат четири деца; синове Бруклин, 24, Ромео, 21, Круз, 18, и 12-годишна щерка Харпър Севън. И макар че двойката е в романтика от 27 години, наподобява, че са щастливи дружно и към момента са цялостни с флиртуващо държание.

В петък в своя Instagram Виктория показа фрагменти на брачна половинка си, който се качва по стълба. Кадрите наподобява са снимани в първокласния фамилен дом на семейство Бекъм в Котсуолдс - с открити тухли и греди по тавана, които ясно се виждат на фрагментите.

Тя показа фрагментите в мрежата си в Instagram дружно с просто известие, което гласеше: „ Електротехникът се върна!!! Честит петък, заповядайте. “ Тя се увери, че е маркирала брачна половинка си в наличието и добави плачещо от смях емоджи към изказването.

На фрагментите Виктория може да бъде чута...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР