Виктория Бекъм постигна голяма победа - спечели иска си срещу

...
Виктория Бекъм постигна голяма победа - спечели иска си срещу
Коментари Харесай

Виктория Бекъм спечели победа над фалшиви уебсайтове, копиращи нейната марка

Виктория Бекъм реализира огромна победа - завоюва желае си против подправени уеб страници, бичуващи подправени артикули на гърба на нейната марка.

Бившата Спайс Момичетата започнаха дейности след появяването на съвсем 50 уеб страницата, всички от които назовават ​​себе си „ victoriabeckhambeauty “. Пош не им е дала позволение да употребяват нейната комерсиална марка или изображения, които са били предпазени с авторски права от звездата преди години.

Модният гуру подаде тъжба до Световната организация за интелектуална благосъстоятелност и Центъра за ходатайство при започване на година, отчет на MailOnline. Присъдата към този момент е произнесена и нещата вървят в интерес на Виктория, вземащите решения записват, че уеб страниците „ копират типа и чувството “ на формалния уеб страница на майката на четири деца.

Четирите дами и двама мъже, които е записал уебсайтовете, отказал опцията да отговори на жалбата на Виктория, беше обявено. Следователно на СОИС не беше предоставена друга опция, с изключение на да заключи, че техни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР