Виктория Бекъм определи 11-годишната си дъщеря Харпър като свое главно

...
Виктория Бекъм определи 11-годишната си дъщеря Харпър като свое главно
Коментари Харесай

Дизайнерската рокля, която Виктория Бекъм създаде за дъщеря си

Виктория Бекъм дефинира 11-годишната си щерка Харпър като свое основно ентусиазъм. Дори я назова " муза номер едно ". Често певицата от Spice Girls, трансформирала се в фешън дизайнер, проектира облекла, особено предопределени за дребното момиче.

Преди два дни Виктория даже показа фотография на своята дребна муза, на която тя театралничи облечена в една от дизайнерските рокли майка си от идната ѝ сбирката пролет/лято 2023 година

Роклята е дълга до земята, преливаща в няколко нюанса на синия цвят, без презрамки. Харпър е решила да я съчетае с дребна чанта през рамо и чифт кецове - които пък разчупват визията.

До момичето е застанала и самата Виктория, облечена светлорозова рокля, също част от сбирката. И с цел да покаже още от трендовете в пролетно-летните рокли за тази година, дизайнерката споделя и кадър, в който театралничи дружно със своята близка другарка и дизайнер на бижута Изабела Грутман - която пък се е спряла на ярко синя рокля с марка Бекъм.

Харпър постоянно съпровожда своите родители по време на пътуванията им. Заедно с Виктория и Дейвид през предишния уикенд тя бе в Маями за сватбата на артиста Марк Антъни и модела Надя Ферейра.

През предишния октомври Виктория показа сбирката си за пролет/лято 2023 година на Седмицата на модата в Париж, напомня People. Тогава тя бе съпроводена от Дейвид и четирите им деца, които участваха, с цел да поддържат своята майка. " Обичам ви всички толкоз доста ", написа тогава Виктория под фамилна фотография от събитието, която показа в Instagram.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР