Виктория Бекъм обича не само да се наслаждава на Дейвид,

...
Виктория Бекъм обича не само да се наслаждава на Дейвид,
Коментари Харесай

Как Виктория отново накара всички да гледат задните части на Дейвид

Виктория Бекъм обича освен да се любува на Дейвид, само че и да нервира всички останали с обстоятелството какъв брой секси е брачният партньор ѝ.
 Виктория Бекъм и фотографията на Дейвид Бекъм по долни дрехи, която разгласява
Когато Виктория Бекъм се пошегува с голия Дейвид

Отново й се получи

Преди няколко дни Виктория показа в профила си в Instagram любопитен кадър, на който виждаме по какъв начин Дейвид Бекъм е лежащ гол на пода (само по бельо) и се пробва да оправи тв приемника.

Е, явно не е завършила с постовете, които имат за цел да ни покажат за следващ път какъв брой секси е мъжът ѝ. Виктория този път показа малко видео, на което виждаме по какъв начин Дейвид Бекъм тренира във фитнеса и прави извършения.

А на фокус слага задните елементи на половинката си. " Сутришна подготовка с тази любовна машина ", написа под поста си тя. В мненията обаче доста хора побързаха да се присмеят на видяното.
 Виктория Бекъм и Rolls-Royce - признанието, което брачната половинка на Дейвид Бекъм направи за колата на татко си
Признанието, което Виктория Бекъм направи

Отново с демонстрация на възприятие за комизъм

" Могат ли гейовете да те обичат повече? ", пита иронично спечелилият в RuPaul`s Drag Race Дани Биърд. Бившият футболист Крис Сътън пък се пошегува, че в случай че Дейвид Бекъм си направи профил в OnlyFans, единствено за месец ще стане по-богат от Джеф Безос, написа Metro.co.uk.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР