Виктория Бекъм настоя, че ще продължи да работи с модела

...
Виктория Бекъм настоя, че ще продължи да работи с модела
Коментари Харесай

Опустошената Виктория Бекъм „продължава да работи с Миа Ригън“ след раздялата с Ромео

Виктория Бекъм настоя, че ще продължи да работи с модела Миа Ригън – макар че преди малко разруши сърцето на сина си Ромео.

49-годишната Spice Girl, станала фешън дизайнер, е в разгара на завършването на идната си есенно-зимна сбирка за 2024 година, която ще покаже на Седмицата на модата в Париж в края на седмицата. Но имаше фамилна драма под формата на разлъка в навечерието на огромното събитие.

Тази седмица 21-годишният упорит футболист Ромео удостовери, че се е разделил с 21-годишната -старият модел Миа след петгодишен разказ. И до момента в който самият Ромео наподобява подготвен да продължи напред, отчетите допускат, че Виктория е била тази, която е била най-разтревожена от раздялата, защото е имала толкоз тясна връзка с модела.

Сега е по този начин се оповестява, че Виктория се надява да продължи да работи с Миа и да я има на нейния подиум, с цел да покаже стилните си дизайни. И до момента в който мнозина не биха останали впечатлени, в случай че родителите им копнеят за някогашна обич, Ромео се споделя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР