Виктория Бекъм може да се позволи да наеме, когото си

...
Виктория Бекъм може да се позволи да наеме, когото си
Коментари Харесай

Синът на Бекъм започва работа при майка си

Виктория Бекъм може да се разреши да наеме, който си пожелае за новата си рекламна акция, само че не. Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм избира всичко да се върти към фамилията. Затова нае на работа 19-годишния си наследник Бруклин за лице на новата си фешън сбирка.
Contemplating how to rate today’s Uber driver #whynoshirt @brooklynbeckham ‍‍‍‍

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Юли 24, 2018 в 11:02 PDT

44-годишната дизайнерка не крие желанието да работи със сина си и е уверена, че той ще внесе " неповторим " привкус на акцията с помощта на " набитото си око ".
EXCLUSIVE!! Inspired by the 90s basketball and @shaq My Merch Collection drops next week on 26th July! Here I am in the limited edition tee from the collection that features an exclusive print in our signature sunset orange just for #VBDoverSt and my website! Visit victoriabeckham.com now to see the entire collection and register your interest! #ReebokxVictoriaBeckham @Reebok x VB

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Юли 20, 2018 в 7:01 PDT

" Решението на Виктория да повери тази задача на Бруклин може и да е изненадващо за мнозина в стилните среди, защото той е прекомерно млад и му липсва опит. Тя обаче не се вълнува от скептичните настроения и счита, че за него това ще е фантастично прекарване. Виктория има вяра в набитото око на сина си и се радва на младостта му. Тя постоянно се съветва с него за плановете си и презентацията им ", споделя източник от обкръжението на дизайнерката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР