Виктория Бекъм изглеждаше изключително елегантна, докато тя и съпругът ѝ

...
Виктория Бекъм изглеждаше изключително елегантна, докато тя и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Шикозна вечер навън! Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха 24-ата годишнина от сватбата си

Виктория Бекъм изглеждаше извънредно елегантна, до момента в който тя и брачният партньор ѝ Дейвид се любуваха на обилна вечеря с децата си по случай 24-ата годишнина от сватбата им.

Двойката подписа брак през 1999 година и отпразнува 24-ата си годишнина във вторник, като означи случая с обилна вечеря в Лондон .

Към тях се причислиха децата им - 20-годишният Ромео, 18-годишният Круз и 11-годишната Харпър - за вечерта, до момента в който най-големият им наследник, 24-годишният Бруклин, отсъстваше, защото живее в Съединени американски щати.

Виктория показа в Instagram цялостен куп фотоси, които потвърждават, че двамата с Дейвид са влюбени както постоянно.
               

49-годишната фешън дизайнерка изглеждаше стилно в бял панталон с необятни крачоли и подобаващ блейзър, които съчета с разкроен черен топ.

Тя прибави няколко сантиметра към фигурата си с чифт токчета и закри очите си с черни слънчеви очила с огромни размери.

В същото време Дейвид се появи в сив панталон в светлосиня риза, които съчета с тъмносин блейзър и подобаваща вратовръзка.

Той добави визията си с лачени черни обувки и носеше в едната си ръка огромна черна чанта с най-важните си движимости.

Към влюбената двойка се причислиха трите им деца, както и приятелката на Ромео - моделът Миа Реган.

Виктория се включи в Instagram, с цел да документира вечерта, като показа сладки фотоси на фамилията, до момента в който се любуваха на обилната вечеря на открито.

На един от фрагментите Виктория наподобява влюбена както постоянно в Дейвид, до момента в който двойката позираше за закачлива фотография, а някогашният футболист поглеждаше през слънчевите си очила.

На друга фотография се вижда по какъв начин Харпър сладко се гушка до татко си, а на други фрагменти Дейвид театралничи с Ромео и Круз.

Заедно с галерията от фотоси Виктория написа: " Снощи в Лондон празнувахме 24-годишнината от сватбата ни. Обичам ви всички толкоз доста. "

Виктория също се включи в обществените мрежи, с цел да си напомни двете десетилетия брак със брачна половинка си Дейвид.

Тя показа голям брой фотоси на двойката дружно и се пошегува, че към момента се " смее със брачна половинка си, а освен на него ".

Сладката изложба от фотоси демонстрира двойката през годините, която се държи за ръце и се гушка, до момента в който се любува на чаши вино.
               

Тя написа под фотосите: " Все още се държим за ръце и към момента се смеем (с теб, а освен на теб) Обичам те толкоз доста @davidbeckham xx ".

Междувременно Дейвид написа сладка признателност " на най-хубавата брачна половинка, майка и партньорка за пиянство " , като разгласява остаряла фотография.

Happy anniversary to David & Victoria Beckham ❤️❤️❤️
— HELLO! Canada (@HelloCanada)
" На този ден 4.7.99 година ❤️ 24 години и още толкоз. На най-хубавата брачна половинка, майка и партньорка за пиянство ( през множеството време ) Честита годишнина, обичам те толкоз доста ", написа Дейвид.

По-рано денем Виктория ни даде взор за сватбения им ден с клип, на който двойката разрязва тортата си.

Пош и Бекс можеха да бъдат видени облечени в известните си идентични лилави тоалети по време на сватбата на тематика „ Робин Худ “ в дъблинския палат Лутрелстаун.
               

Виктория написа под фрагмента:   " 4.7.99. Преди 24 години. Обичам те толкоз доста @DavidBeckham. "

Виктория и Дейвид, които имат четири общи деца, подписаха брак в Ирландия през 1999 година и изживяха живота си дружно в светлината на прожекторите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР