Виктория Бекъм е сред красавиците, на които много други жени

...
Виктория Бекъм е сред красавиците, на които много други жени
Коментари Харесай

Оперирала ли е носа си Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е измежду хубавиците, на които доста други дами се възхищават. Сред възхитените обаче има и скептици за това дали някогашната певица от Spice Girls e изцяло естествена. Още от преди време се приказва, че е коригирала носа си.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, премахването на татуировката и правилни ли са слуховете за раздялата им
Виктория Бекъм си призна

Разделени ли са с Дейвид Бекъм

Както и бихме предположили, Виктория Бекъм отделя много време и внимание на външния си тип. Страстта ѝ към грима и козметиката даже се трансформира в нейн бизнес. В изявление за E! News от предходната година тя споделя повече за своята марка, която работи с чисти артикули и грижа към животните.

Докато споделя своите препоръки за хубост Виктория разкрива, че изключително доста харесва ружа, защото той " вдъхва живот " на кожата ѝ. " Какъв колорит ще избера зависи от визията, която желая ", споделя тогава тя и поучава дамите да нанесат малко от продукта върху скулите си, както и леко върху устните.

Сега, в нов диалог, отдаден на женската хубост - видеото Beauty Gifting Secrets, Виктория Бекъм споделя различен собствен трик пред гримьорката Шарлот Тилбъри, написа E! News.

Бившата певица от Spice Girls разкрива, че харесва да контурира носа си и демонстрира тъкмо кой артикул от Victoria Beckham Beauty употребява за задачата. Освен това Бекъм твърди, че точно поради метода, по който наподобява носа ѝ след използването само че този трик в гримирането, доста хора настояват, че в действителност си го е оперирала. И не щеш ли в този момент към този момент имаме безапелационен отговор дали слуховете са правилни или не.

" Никога не съм си правила интервенция на носа, постоянно съм имала подобен нос ", декларира твърдо Виктория Бекъм.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, мед и по какъв начин се пошегува някогашната Spice Girl със брачна половинка си
Лепкавата задявка на Виктория Бекъм

Какъв е усетът на Дейвид Бекъм

Гримьорката Шарлот Тилбъри споделя, че и по нейн адрес е имало същите съмнения и хора са отивали при нея, с цел да я питат непосредствено дали е коригирала носа си. Тя постоянно си е признавала, че просто контурира носа си, по този начин, както се прави и за визии за аления килим, и за фотосесисии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР