Виктория Бекъм е от известните дами, които са педантични на

...
Виктория Бекъм е от известните дами, които са педантични на
Коментари Харесай

Виктория Бекъм - по-красива без грим

Виктория Бекъм е от известните дами, които са педантични на тематика външен тип. За да наподобява кожата й безупречно, тя даже лишава себе си и близките от усмивката си, с цел да пък се радва на разположение без бръчки.

Но и брачната половинка на Дейвид Бекъм, както и други звезди, има своите моменти от признание, когато става дума за хубост. Така тя се причисли към всички останали, които разгласяват селфита без грим . Не и без спомагателен предумисъл...

Снимка на Виктория без наложителните червило и руж си е същинско събитие. А този път то е още по-голямо, тъй като тя ни сподели и другояче положителни прикриваните лунички по лицето си .

на Авг 23, 2020 в 5:02 PDT

От описанието към фрагментите разбираме, че госпожа Бекъм не носи грим, единствено един от продуктите от серията си грижа за кожата - серум за искра. Е, признаваме, рекламата й се получи.
 Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея
Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

А под фотосите заваляха най-вече позитивни мнения. Не можем да отречем, че лицето на Виктория си е младежко, а луничките й придават спомагателен сексапил , на който се надяваме да се радваме по-често.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР