Виктория Бекъм е не само една от най-известните дизайнерки в

...
Виктория Бекъм е не само една от най-известните дизайнерки в
Коментари Харесай

Малките тайни на Виктория Бекъм за красота

Виктория Бекъм е освен една от най-известните дизайнерки в света и брачна половинка на Дейвид Бекъм, само че и жена, която несъмнено има забележителни знания за здравословното хранене, написа Дарик.

Съвсем скоро Виктория разкри какво обядва и в действителност каква е една от дребните ѝ секрети, с цел да има прелестна кожа.

Бекъм показа в стори в Instagram своята здравословна и минималистична порция обяд, като съпостави ястието си с нездравословния и калоричен избор на сина ѝ Ромео, който беше заложил на бургер и пържени картофки.Обядът на Виктория се състои от нарязано авокадо, пушена сьомга и лимон. Госпожа Бекъм и преди е споделяла, че авокадото е една от обичаните ѝ храни и че хапва по няколко всеки ден.

Нейната загадка за хубост в действителност е тъкмо пред очите ни - хубавата храна е значим фактор, с цел да имаме прелестна кожа. Модната икона е коментирала обстоятелството, че поддържа здравословна диета, с чиято помощ тя резервира свежия тонус на тялото и кожата си.

Виктория избира здравословни, уравновесени ястия, само че тя не включва никакви млечни артикули.

През 2018 година Виктория показа в Инстаграм, че се пробва да хапва морска храна – прясна риба или морски блага всеки ден, напомнят от списание HELLO. Доста специалистите са казвали, че авокадото усъвършенства типа на кожата. В сьомгата пък има Омега-3 мастните киселини, които също спомагат да се поддържа младежката кожа.

За закуска Виктория обича чай с лимон или две супени лъжици ябълков оцет с вода. След това нормално хапва смути с бадемово мляко, плодове и мюсли. Тя обича да смесва също киви, ябълки, спанак, лимон, броколи и чиа семена, а с такова смути остава за по-дълго време сита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР