Викторио беше най-добрия баща на света и знам, че, независимо

...
Викторио беше най-добрия баща на света и знам, че, независимо
Коментари Харесай

Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха

Викторио беше най-хубавия татко на света и знам, че, без значение къде е в този момент детето му, то ще го чака, тъй като доста се обичаха. Това сподели пред камерата на Нова телевизия майката на килъра - Лидия Александрова. Докато говореше, тя плачеше. Едва сдържаше сълзите и брачният партньор й.  Не мога да го схвана по какъв начин е съумял да посегне на детето си, като не даваше и косъм да падне от главата му, показа той. Въпреки двойното ликвидиране обаче те са безапелационни, че не престават да го обичат. „ Той е наш наследник и без значение от тази грозна постъпка, сме зад него, сподели Детелин, съобщи флагман.бг.

``
реклама
„ Целият живот отиде. Никой не може да си го показа по какъв начин е. Това е само дете, единствена внучка “, сподели пък лелята на убитата Дарина - Таня Найденова.
Това, което е направил, е извънредно, съобщи майката на Викторио. „ Не го извинявам. Затова той ще си получи наказването “, сподели тя.
„ Предния ден той беше разгласил на стената си във Facebook две жалейки. Той отива да види детето си с револвер. Кой идва да си види дъщерята с револвер отвън работа? Значи тези жалейки са били за него и за Дарина. Той е пристигнал да я убие и да се самоубие, а детето умря по неточност “, съобщи Валерия Филкова.
„ Каквото и да е станало към този момент няма значение. Няма го нашето ангелче и няма кой да ни радва. Няма кого да целуваме и прегръщаме “, прибавя майката на килъра.
„ Има аудиозаписи на телефона й. Той я заплашваше, че ще инсценира злополука или рухване от балкона до момента в който простира “, сподели пък лелята на убитата Дарина.
„ Той не я обичаше. Беше някакво възприятие за благосъстоятелност. Не искаше никой да дели Дарина с него “, добави Филкова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР