Виктор Стоянов разкри, че се е слувало да прави секс

...
Виктор Стоянов разкри, че се е слувало да прави секс
Коментари Харесай

Виктор Стоянов и предишните му жени: Украинки, рускини и три сериозни връзки

Виктор Стоянов разкри, че се е слувало да прави секс по 6 пъти в един ден. След това стана ясно, че има опит с една рускиня и три украинки, а в този момент научаваме, че е имал общо три съществени връзки.

" Имал съм три връзки до този миг. Всички бяха продължителни. Аз не съм плейбой, не променям дамите като носни кърпи. Моногамен човек съм. Във връзката съм изцяло предан и съм като кон с капаци. Не позволявам странично въздействие ", споделя в изявление Виктор. Няма избран типаж за дами, води се от страстите и чувствата, които някоя мацка му сътвори. 

Виж още: ТЕСТ: Само същински софиянец ще се оправи с тези лесни въпроси

Виктор обаче е безапелационен - не харесва да прави взаимни отстъпки. " Споделяйте намерено с половинката си всичко, не крийте, не премълчавайте. Изяснявайте нещата на момента ", споделя той.

Виктор беше дълги години по отношение на Хриси Парова, която обичал доста. Двамата се разделили, тъй като имали много разнообразни показа за бъдещето си. " Имахме сложни характери, пиперливи. Силно развито его от двете страни ", сподели Стоянов. 

Виж още: Секси, само че нежелана: Палавата Теди и за какво не се вижда по отношение на Виктор

Виктор не се тормози другояче от славата и многочислените последователки, само че няма никакво усамотение. " Тръгвам с колата, те ме разпознават и стартират да ме следват ", споделя той. Не се усеща сигурен в колата си, само че и в дома си, тъй като живее в апартамент с френски прозорци и към този момент се тормози, че може да го снимат. " Вече се екранизирам много. Всички ме познават към този момент, желаят да се снимат с мен. Това обаче е прелестно до известна степен ", показа още Виктор.

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР