Виктор Стоянов разказа за изневяра от бивша негова приятелка, която

...
Виктор Стоянов разказа за изневяра от бивша негова приятелка, която
Коментари Харесай

Ергенът Виктор хванал гаджето си на калъп с най-добрия му приятел

Виктор Стоянов описа за невярност от някогашна негова другарка, която го наранила надълбоко.

Любимата му обяснила, че е в командировка на морето и отпътувала без него. Той обаче бил доста влюбен и решил да й направи изненада, като помолил своя най-хубав другар да го закара до морето. По пътя купил букет, само че заварил гаджето си в обятията на собствен добър другар.

Именно споменаването на двама най-хубави другари, намесени в една история, даде мотив на феновете да мислят, че Стоянов в действителност чете авансово написан сюжет и историята е измислена, написа "Хотнюз ".

"Защо ще кара другар да го кара към морето, като той самият кара прелестно няколко типа транспортни средства, пък и е влюбен във високите скорости? Освен това в случай че пътува с най-хубавия си другар към морето, както описа, кой е другия най-хубав другар, който е в леглото при обичаната му ".

"Колко най-хубави другари има един мъж ", чудят се фенове, които са уверени, че Виктор просто изговаря думи, написани от сценаристите. Във вчерашния епизод по време на вечерния коктейл Деница призна на Виктор за болката от претърпяна невярност, а това го окуражи да опише в елементи за измяната, с което се е сблъскал в една от връзките си, без да споделя дали това е последната му другарка Парова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР