Виктор Стоянов от Ергенът подари последната роза на рускинята Виктория

...
Виктор Стоянов от Ергенът подари последната роза на рускинята Виктория
Коментари Харесай

Ергенът подари последната роза на Виктория Капитонова

Виктор Стоянов от " Ергенът " подари последната роза на рускинята Виктория Капитонова. В края на предаването той се изясни в обич на инфлуенсърката, като й сподели, че тя е момичето, към което е изпитало най-силни усеща през целия интервал на предаването. За него била красива като картина - роза, само че с бодли.

Както TrafficNews писа още при започване на реалитито, момичето което печели сърцето на eргена е Виктория Капитонова.

Виктория споделя, че има огромни персонални упоритости и високи условия към мъжа до себе си. Във визитката си тя загатна, че ще залага освен на външността си, само че и на постоянното си обучение, разсъдък и изискани маниери. Тя има вяра, че има всичко, което един мъж търси в една жена и това очевидно е проработило в връзките й с Виктор.

„ Изпитвам облекчение, че най-сетне мога да споделя какво в действителност изпитвам към теб. Тези усеща хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат от седмици. Ти прекрачи прага на това премеждие последна, само че ме развълнува в мига, в който те видях. Обичам всички недостатъци на характера ти. Бъдещата майка на децата ми и моя жена, би трябвало да е тъкмо такава. Ти си безстрашна и това ме кара да те почитам още повече. Ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная и в действителността, по тази причина, в символ на почитание и самопризнание, ти правя подарък последната роза ", сподели най-после Виктор.

В последния епизод Виктор трябваше да запознае двете останали претендентки за сърцето му със фамилията си - майка му и брат му и най-хубавия му другар.

Специалният ден продължи с сантиментална разходка с коне, а влюбените се любуваха на залеза. Вечерта продължи с вечеря на свещи, на която двамата имаха опция да се опознаят повече. В следствие Виктор я предложения вкъщи, с цел да й покаже специфична изненада. На спонтанен екран в къщата му двамата гледаха филм със събрани мемоари от миналите 2 месеца от срещите сред тях.

Виктор и Виктория не са дружно след финала на шоуто. Двамата били осъзнали, че не са един за различен, показа Ергенът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР