Виктор Стоянов определено вдигна доста летвата с първия сезон на

...
Виктор Стоянов определено вдигна доста летвата с първия сезон на
Коментари Харесай

Турска кинозвезда от Шумен ще е новият ерген на България? Ето кой е Илхан Шен

Виктор Стоянов несъмнено подвигна много летвата с първия сезон на " Ергенът ". Наши източници ни потвърдиха обаче, че към този момент се готви втори сезон, а имената на кандидатите за ерген са на масата.

Говори се, че към този момент даже има определен мъж, който да поеме тежката роля на топ ухажор на България. Клюката гласи, че става въпрос за Илхан Шен, който е прочут с участията си в турски сериали. Илхан е роден в Шумен през 1987 година, а от дребен е желал да стане артист.

Виж още: Млад, хубав, синеок! Елвира сподели гаджето, сподели по какъв начин са се срещнали

Илхан нашумя в южната ни съседка със сериала " Любов, логичност, възмездие ", който и сега е най-гледаният. Актьорът имал огромно предпочитание да взе участие в шоуто, което много харесвал. Илхан обаче има сериозна конкуренция в лицето на фолк звездата Меди и Петър Петров, който стана прочут от друго риалити предаване. 

Виж още: WTF? Синът на Десислава приказва за лечение с ръце и мистични сили за влияние

Твърди се, че Меди желал да се впусне в сходен формат, а Петър е много прочут любовчия и стана любим на дамите. За него е любопитно, че е водач, а с това прикова погледите на доста девойки в обществените мрежи.

Изображение: https://www.instagram.com/illhansen/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР