Виктор Стоянов няма как да намери любовта в предаване като

...
Виктор Стоянов няма как да намери любовта в предаване като
Коментари Харесай

Дори „бабичката“ Деница не иска Виктор, всички са там само за слава!

Виктор Стоянов няма по какъв начин да откри любовта в предаване като „Ергенът“, не и при този кастинг!
Вече за мнозина стана ясно, че Виктор Стоянов не е там за любовта, а за пари. Оказва се обаче, че и за девойките това шоу е метод да съумеят в живота.



Зорница Господинова разкри, напускайки предаването, че всички там са за славата и парите, само че не и за Виктор. Тези нейни думи стартират все по-ясно да получават смисъл.

Венета Костова на процедура удостовери мнението на Зори G, откакто излезе от предаването. Тя разкри пред Николаос Цитиридис, че още след петия ден е схванала, че Виктор не е за нея, само че е останала поради шоуто.

Доста от девойките имат претекст да влязат, само че той не е обвързван с любовта. Виктория Капитонова да вземем за пример е инфлуенсър и от това си вади хляба. Известността, която закупи от „Ергенът“, в пъти усилва приходите й.

Александра Гърдева пък е хипнотерапевт и психолог. Тя изнася лекции онлайн и известността й от предаването ще усили неведнъж феновете и клиентите й.

Въпреки положителния външен тип на Виктор, даже има дами там, които не си падат по него, само че играят роля. Такава да вземем за пример е Деница Дишкова. Когато в един от епизодите Алекс сподели, че го е харесала образно преди шоуто, тя направи физиономия на учудване, с което се издаде, че единствено се прави на влюбена в него.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР