Виктор Стоянов не подари цвете на най-колоритната личност в родния

...
Виктор Стоянов не подари цвете на най-колоритната личност в родния
Коментари Харесай

Зори Джи е обидена: "Виктор харесва пошлото, различни са ценностите ни"

Виктор Стоянов не подари цвете на най-колоритната персона в родния ефир. Зори Джи не завоюва Виктор Стоянов, а това разочарова много хора. " Явно гащите и целувките печелят сърцето на един мъж ", пишат гневни потребителки в нета, само че наподобява, че и Зори е на същото мнение.

Самата тя показа, че очевидно по-пошлото държание се харесва повече на ергена. Зори е била същински влюбена във Виктор, твърди тя, само че е разочарована от него. " Ние имаме тотално разнообразни ценностни системи и не вървим в една посока ", сподели Зори. Тя не счита Виктор за натурален и изцяло открит човек. 

Виж още: ТОП 5 неща, които не знаете за персоналния живот на Виктор Стоянов 

Зори обаче е подготвена за връзка и има вяра, че ще срещне човек, с който да бъде щастлива. Джи сподели, че обича секса, само че не държи на еднодневните връзки с разнообразни сътрудници. 

Риалити звездата описа за първи път и за криндж парчето, което изтече с нея в нета. Видеото е снимано в Азербайджан, а песента била записана на подбив с другари. Тя е безапелационна, че не би се занимавала с музика професионално, а единствено за персонално наслаждение.

Виж още: Мис Сандански сподели охолно деколте и отсече: " Аз съм златна, не всеки има добър усет "  

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР