Виктор Стоянов не харесва някои от шегите в нета, които

...
Виктор Стоянов не харесва някои от шегите в нета, които
Коментари Харесай

"Не мога да си бръкна в носа, по дяволите": Виктор Стоянов бесен за снимка на бензиностанция

Виктор Стоянов не харесва някои от шегите в нета, които са свързани с него. Надяваме се, че " Ергенът " има възприятие за комизъм, тъй като появилата се фотография има и друго значение.

Всички разбрахме, че горивата са новата тоалетна хартия на част от българския народ, откакто куп хора хукнаха към бензиностанциите, вярвайки, че ще настъпи безпорядък в цените. Това обаче не е изненадващо, а реакцията на Виктор Стоянов.

В меме страницата Bulgarianthingss в Instagram се появи негова папарашка фотография от бензиностанция, на която зарежда BMW-то си. Шегата не бе хваната от Стоянов, а точно, че и известните са хукнали да зареждат гориво в припадък на суматоха, с подчертана липса на бистра мисъл.

Виж още: Секси и сполучливи: ТОП 5 под 25 година яки мацки във фолка

 Instagram

Вероятно Виктор не е бил обзет от такива пристрастености, само че е реалност, че очевидно не му харесва шегата. В Instagram той показа на стори, че към този момент не може да си " бръкне в носа ", тъй като някой може да го снима. 

" Нямам безусловно нищо срещу да се фотографирам с всеки. Достатъчно е да дойдете при мен, да се усмихнете и да заявите предпочитание. За мен ще бъде наслаждение. Ще е по-приятно, а не да се криете и да дебнете от колите си, а аз да се оглеждам. Не мога да си бръкна в носа, по дяволите ", отсече Стоянов. 

Виж още: Илиян Найденов проговори за Теди Цветкова: Заедно са от преди Нова година!

 Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/, https://www.instagram.com/bulgarianthingss/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР