Виктор Стоянов, който влезе в ролята на Ергенът, за да

...
Виктор Стоянов, който влезе в ролята на Ергенът, за да
Коментари Харесай

Саможертва, компромиси, промяна: Виктор е готов на всичко в името на истинската любов

Виктор Стоянов, който влезе в ролята на " Ергенът ", с цел да потърси същинската обич, се появи като един образован благородник. Дори гледайки го, си казахме, че множеството от девойките не го заслужават. Но истината е, че Виктор в действителност е много по-притеснен от всичките си кандидатки. 

Виж още: Строга стопанка: Анна-Мария Чернева се изпляска в Съдебната палата и скандализира

Самият Виктор призна в изявление, че е подготвен на доста саможертви и доста взаимни отстъпки, в случай че става въпрос за същинската обич. " Ако имаш същинска обич, всичко това си коства ", уверен е Виктор. " Ако срещнеш любовта, би трябвало да я пазиш по всякакъв начин ", добавя той.

А Виктор в действителност е сериозен във връзките си и доказателството за това е последната му такава - с фитнес модела и инфлуенсър Хриси Парова. Двамата са дружно над 6 година, а любовта им пламва като по учебник - във фитнес залата, където и двамата упражняват. Фактът, че Парова има наследник от предходна връзка, не пречи на Виктор.

Виж още: Секси маце с надълбоко деколте: Симона Загорова сподели, че няма нищо по-хубаво от натуралното 

Към момента Виктор е фитнес инструктор и не може да си показа живота си без спорт. Всъщност той е в неговото ДНК - майка му е волейболистка, а татко му - герой. " Аз съм от последното потомство, израсло без обществени мрежи и интернет, за нас спортът беше игра ", споделя още той. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР