Виктор Стоянов, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в

...
Виктор Стоянов, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в
Коментари Харесай

Ергенът отваря свой собствен фитнес, тръгна на уроци по пеене

Виктор Стоянов, който феновете на Би Ти Ви гледат в шоуто „ Ергенът ”, отваря спортна зала, приказва се в светските среди. Бившият играч по гребане до неотдавна бе шеф във фитнес от известна верига, само че след присъединяване си в риалитито реши да подхване личен бизнес.

Той нееднократно е споделял за ново начинание, само че все не издаваше детайлности. Казвал е единствено, че записва своя компания и е много ангажиран, въпреки че публично се води незает. „ Едното е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е напълно арт ”, сподели Виктор наскоро. Ергенът очевидно не желае да се хвали преди да е осъществил проектите си. И въпреки всичко се приказва, че едно от начинанията му е отваряне на личен фитнес.

Решението му надали е изненада, поради, че Виктор познава добре бранша. Освен това той е осведомен в елементи с това по какъв начин се вае съвършено тяло, вижда се и при изявите му и в „ Ергенът ”. Допълнителен плюс е известността, с която се снабди около шоуто. Славата сигурно ще е от изгода за бизнес начинанието на Виктор Стоянов. Вероятно щом се разчуе за фитнеса му, много дами ще се втурнат да му стават клиентки.

Любопитна детайлност е, че неотдавна Виктор е тръгнал на уроци по пеене. Нищо чудно скоро да изненада феновете си и със независима ария, а освен с участия в попфолк шлагери. Той е показвал мускули в клиповете „ Стара каравана ” на Галена, „ Витамин ” на Андреа, „ Полудяваш по мен ” на Глория, „ Единствен ти ” на Камелия и тази година в „ Ако потегли ” на Емануела. „ Не излизам без слушалки. Не мога без музика в всекидневието си, тя в действителност е част от живота ми във всяко едно отношение. Даже пея, може би малко хора знаят. Не пея доста добре, по тази причина започнах уроци по музика и считам, че ще задобрея. Хората настояват, че имам гений. Може би, тъй като ми взимат пари за тях, само че не знам, не съм сигурен още ”, показа Виктор неотдавна при своя медийна изява

Сигурно доста негови почитатели в обществените мрежи не знаят още, че той има и гений на художник. Предпочитал моливите, тъй като след това, гледайки творбите си, имал свободата да ги оцвети въображаемо. Рисуването за Виктор е и тип терапия, пособие му да се измъкне от действителността и да даде воля на въображението си. Въпреки другите занимания, които е подхванал, Ергенът към момента не може с решителност да каже дали е разкрил призванието си в професионален проект. „ Не знам, на моменти го считам, на моменти се двоумя, само че до момента в който не бъда сигурен, няма да мога да споделя ”, споделя Виктор.

Той стартира да търси призванието си, откакто на 17 години претърпява интервенция на гръбначния дирек. Интервенцията се наложила, поради контузия на прешлен. След интервенцията, Виктор, който тогава бил обещаващ народен играч по гребане, считал, че може да започва отначало спортната си кариера, само че не се получило. „ Всички цели и проекти отидоха по дяволите ”, споделя мачото. В продължение на година той живеел ден за ден. Не знаел какво да прави, какъв професионален път да избере. Периодът бил сложен, поради огромната смяна в живота му, която усещал и в по-различното си всекидневие, което преди било изпълнено с тренировки. Опитвайки се да оползотвори времето си, той почнал да учи британски език.

В интернет, откъдето обогатявал познанията си, той усвоявал и нови на практика умения, тъй че скоро добил навика самичък да прави някои неща в дома си. „ Обичам да ми минат нещата през ръцете ”, споделя Виктор. Той твори освен за себе си, а и за другари. Веднъж нарисувал картина за подарък на собствен непосредствен, като самичък направил и рамката. Чоплел с ножче в дървото, оформяйки разнообразни фигури. Разбира се, няма рекламация да е дърворезбар, само че резултатът бил забавен. Освен това рамката паснала съвършено на картината, която нарисувал.

Ергенът е изкарал много курсове, в това число и подобен за операторско майсторство. Когато бил играч по гребане, имал проекти да стане водач. Само че контузията не му разрешила да сбъдне тази фантазия и трябвало да се откаже. Затова пък Виктор, който се изявява и като модел, се върнал към спорта, въпреки и непрофесионално. Започнал да върви на фитнес, като до през днешния ден не може да си показа да спре с тренировките в залата. Скоро, евентуално ще вае мускули в личната си фитнес зала.

Въпреки че има знания в разнообразни области, Ергенът не е избрал да се концентрира единствено върху една от тях. Вероятно скоро ще станат ясни всичките му бизнес инициативи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР