Виктор Стоянов е trending тема в социалните мрежи, а в

...
Виктор Стоянов е trending тема в социалните мрежи, а в
Коментари Харесай

Това определено не е Фотошоп! Появи се нецензуриран кадър с Виктор Стоянов в клип на Тита

Виктор Стоянов е trending тематика в обществените мрежи, а напоследък с него се появяват всевъзможни мемета, фотоси и някои остарели видеа, в които е взел участие. Моделската кариера на Виктор не е от през вчерашния ден или през днешния ден, а той несъмнено беше познато лице на хората от рекламите с негово присъединяване, както и някои музикални клипове.

Виж още: Скандален запис с Пиленцата от Монако: " 500 лева и ще го създадем от някое първокласно място "

Именно за едно негово присъединяване в клип става въпрос, за което ни алармира внимателен TikTok почитател, който се е натъкнал на нещо любопитно. Виктор има много фотоси по долни дрехи в Instagram, по които и мацките се разтапят, само че в едно видео на Тита се вижда освен това от допустимото, което е било пропуснато. Е, най-малко по този начин счита консуматор, който пожела анонимност. 

Виж още: Крушата не пада по-далеч от дървото: Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис сподели страхотни форми 

Когато Тита правеше шлагери в поп музиката, тя несъмнено владееше чартовете, а парчето ѝ " Photoshop " и до през днешния ден звучи от клубовете. Видеото е снимано преди три години, а на някои от фрагментите взе участие Стоянов, който в този момент грее в друга светлина. Потребителят обаче ни сигнализира, че на един от фрагментите се вижда нещо на показ в зоната на банския. Ето и цензурираната версия:

 Youtube

А в случай че желаете да се убедите сами, вижте видеото тук на 46-та секунда. Е, несъмнено не става въпрос за брой плочки, които са също видни и не са изненада за никого.

Наскоро Виктор предизвика фенките си в Instagram, като съвсем сподели мъжкото си достолепие, само че явно към този момент е направил неговата телевизионна премиера в ефир. 

Виж още: И Дара Екимова постави силикон! Певицата се пъчи с яки кубици

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР