Виктор Стоянов е суетен мъж, а в това няма нищо

...
Виктор Стоянов е суетен мъж, а в това няма нищо
Коментари Харесай

Не сте го виждали така! Виктор Стоянов захвърли чино панталоните и мокасините

Виктор Стоянов е суетлив мъж, а в това няма нищо неприятно или срамно. Риалити звездата не може да бъде изловен без прическа, слънчеви очила, чино панталони и скъпи мокасини. Италианската мода му е във вените, а ние нямане нищо срещу да гледаме толкоз добре изглеждащи млади мъже.

Е, не е с типичната балканска визия - кръгла и обръсната глава, татуси и менте джапанки на Филип Плейн, само че всеки с усета и класата си, милички!

Виж още: Възпитание, жанр, отношение: Топ 5 на положителните момчета измежду родните инфлуенсъри

Извън кръга на шегата, Виктор е несъмнено мъж, който държи на външния тип. Ако би трябвало да сме почтени, в никакъв случай не сме го виждали с елементарни облекла, даже дънки рядко носи. 

Наскоро ергенът даже бе с другари на разходка в планината, за която бе избрал да облече... ленен панталон. Сега обаче го видяхме в изцяло нова светлина.

Виж още: По-гореща от всеки път: Хриси Парова накара Виктор Стоянов да съжалява, че я е изпуснал

Виктор е взел присъединяване в готино спортно съревнование, за което не е поставил чино или лен, а най-обикновени спортни облекла - къси панталони, тениска и маратонки. Да ви признаем... по този начин повече ни харесва и несъмнено му отива небрежното, доброволно държание и визия.

Новата жена до Стоянов евентуално ще повлияе върху стила му на обличане. Повечето дами преобразяват мъжете си, само че в тази ситуация с Виктор няма доста за корекции. Бихме го посъветвали да бъде по-естествен, а това незабавно ще се усети и в стила му на обличане. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР