Виктор Стоянов е доста търсен мъж, а бесни потребителки са

...
Виктор Стоянов е доста търсен мъж, а бесни потребителки са
Коментари Харесай

Истина или фейк? Изтече интересен чат разговор с Виктор Стоянов

Виктор Стоянов е много издирван мъж, а гневни потребителки са се загрижили доста за персоналния му живот. Във финалната тройка, настояват анонимни източници, са Дениз, Виктория и Александра, само че фенките на Виктор са обезпокоени. 

" Няма да откриеш обич в " Ергенът ", Викторе. Там е цялостно единствено с гадни змии ", пишат всички, които се считат за по-добри от риалити героините. Е, една се осмели да написа персонално на Виктор, в случай че съдим от скрийншот на чат с Виктор. 

Виж още: Най-разголените и секси фотоси на дъщерята на президента Радев 

Истински ли е обаче този чат? Този въпрос не ни остави да спим и направихме незабавна инспекция във Фейсбук. Оказва се, че има една разлика, а тя е в профилната фотография на Виктор. Във Facebok топ звездата е с друга фотография през цялото време на " Ергенът ". Присъдата ни е, че този чат е по-скоро... фалшив.

С Милото обаче се бъзикат всички, само че никой не може да надскочи шегите, които се хвърча с Капитонова и Людмила. Двете мацки трупят здрав хейт по собствен адрес. Едната я назовават " озлобен пинчер ", а другата - " змия и коза ".

Виж още: Скъпото си я влече: Тита се похвали с нова визия и чантичка за 5 000 лв.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР