Виктор Стоянов доби популярност в първия сезон на Ергенът, където

...
Виктор Стоянов доби популярност в първия сезон на Ергенът, където
Коментари Харесай

Виктор Стоянов пред Lupa.bg: Аз съм най-красивият Ерген

Виктор Стоянов доби известност в първия сезон на „ Ергенът ”, където над 20 дами се бориха за сърцето му в ефирен ефир, а още няколко хиляди въздишаха по него от другата страна на екрана. В момента мачото се изява в танцувалното шоу „ Денсинг старс ”. Пред нас Виктор описа искрено и за двете шоута, за дамите, ботокса, предходните си връзки, клюките и мързела.

- Здравей, Виктор! В момента участваш в танцувалното шоу „ Денсинг старс “, където феновете виждат единствено финалния резултат, само че не и целия развой до преодоляването на стъпките. Може ли да ни разкажеш малко повече за подготовката за танците?

- Всеки ден се репетира най-малко по 3 часа. Има доста физически контузии. Аз толкоз контузии, колкото съм получил в шоуто, не съм имал през целия си живот като някогашен професионален състезател.

- Тежко ли ти е в шоуто?

- Тежко ми е да се посрамвам и да си преглътна неуспехите, които се случват много постоянно.

- Ти си много самокритичен.

- Не мисля, по-скоро съм реалист. Колкото по-дълги крака имаш, толкоз по-бавни са ти придвижванията. По-резките придвижвания несъмнено не са ми мощ.

- След шоуто мислиш ли да продължиш с танците?

- Много ми харесват танците и мисля да продължа с тях, да.



- Виждаш ли се като победител?

- В никакъв случай не се виждам като победител. Реалист съм, виждам класирането, виждам по какъв начин танцуват останалите и няма потребност да се самозаблуждавам.

- А за какво се нави на това предизвикателство?

- Защото е предизвикателство, тъй като не мога да танцувам и е нещо ново. Винаги съм се възхищавал на професионалните танцьори и взех решение, че е време и аз да се науча.

- Ти си суетлив мъж. Какви грижи полагаш за лицето и тялото си?

- За тялото само физически тренировки. За лицето безусловно нищо. За косата си също – просто се окъпвам и сресвам постоянно.

- Значи слуховете, че имаш ботокс в лицето не са истина?

- Слагал съм един път ботокс, преди към 3-4 години, по рекомендация на мои другари, само че не останах удовлетворен. Така ми се опъна лицето, че не можех да се претърпявам. Тогава разбрах, че единственият метод да го разнеса по-бързо е като упражнявам постоянно. Помня, че се бях счупил от тренировки и бях влезнал в топ форма, единствено и единствено да се разнесе ботоксът от лицето ми и се получи. Не мисля повече да си поставям. 

- Ето, можем да дадем съвет към други хора, които желаят да го разнесат по-бързо от лицето си.

- Да, тренирайте постоянно и ще се отървете от ботокса. (смее се)

- Какъв тежим спазваш за тялото?

- Нямам съответен режим. По-скоро внимавам и виждам да не хапвам когато не ми се яде. Не хапвам с оправданието, че просто съм на маса или някой ме е почерпил. Опитвам се да управлявам апетита си. Вечер се храня с най-вече отпадъци, тъй като тогава изпитвам максимален апетит, само че денем управлявам нездравословните храни.



- Спазваш ли настоящото сега недояждане по 16-18-20 часа, така наречен фастинг?

- Запознат съм с режима, само че не го съблюдавам. Не е моето.

- Има ли „ наедрял кокал “ или това е опрощение?

- Това е безусловно опрощение, няма такова нещо като „ наедрял кокал “. Хората обичат да се оправдават с бездействието и мързела си.

- Смяташ ли, че българските мъже и дами наподобяват добре?

- Наблюдавам, че е все по-модерно да се поддържаш от позиция на това какви облекла носиш, дали си сресан, гримиран, парфюмиран, само че доста малко хора обръщат внимание на физическата си форма. Радвам се да видя, че залите се пълнят от ден на ден, само че от това, което виждам по улиците, към момента има доста какво да се желае. Има ужасно доста младежи в неприятна физическа форма. Това е безобразно! Ако в този момент не наподобяват отлично, то по кое време.

Докато вършим изявлението почитателка моли Виктор за селфи, той не й отхвърля, снимат се и й пожелава „ прекрасен ден “.

- Често ли те стопират за фотоси? Винаги ли се съгласяваш?

- Често ме стопират и в никакъв случай не отхвърлям, стига да е поискано възпитано. Ако не срещна обикновено образование в индивида, който ме е спрял, няма да се съглася да се снимаме, даже съм кадърен да го скастря и да му направя забележка, да се замисли с по какъв начин приказва. Ако е общително помолено, то в никакъв случай няма да откажа J

- Не страдаш от липса на женско внимание. Имал ли си по-директни, нахални или странни оферти към теб?

 - Да, богоизбран съм в това отношение. (смее се).  Имал съм доста провокативни и невъзпитани, грозни и пошли оферти от дами...

- Гледаш ли настоящия сезон на „ Ергенът “?

- Не. Събирахме се няколко пъти с другари сякаш да гледаме, само че по-скоро беше мотив да се съберем, а не да го гледаме. Не съм осведомен с девойките и какво се случва в този сезон.

- Смяташ ли, че ти си най-хубавият „ Ерген “?

- Смятам, че съм най-красивият, колкото и нескромно да звучи. (смее се) Ако би трябвало да си избера любимец сред последните два ергена – Евгени и Алек, бих избрал Евгени. Не го познавам добре, само че му съчувствува, харесва ми и че е пианист и му се удивлявам.

- Поддържаш ли връзка с някои от девойките от твоя сезон?

- Не, не подкрепям.



- А имал ли си интимни връзки с някоя от тях, каквито клюки имаше?

- Не, не съм спал с нито едно от девойките от „ Ергенът “. Единствените ни интимни връзки са били в предаването – целувка. Нищо повече не съм имал. Чувал съм за тези клюки, другари са ми пращали изявленията на девойки, които не знам за какво вземат решение да злословничат и да си вършат реклама на мой тил...

- Смяташ ли, че в днешно време е мъчно да срещнеш същинската обич?

- Не знам какво тъкмо значи същинската обич. Ако се засяга единствената обич, може би е мъчно, щом не съм я срещнал още.

- Значи сърцето ти е свободно?

- Да!

- Преди месец показа едно доста откровено и чувствено видео за връзката ти с някогашната ти другарка Мария Тарашманова, по какъв начин се реши да го публикуваш?

- Имах потребност да го направя.

- Олекна ли ти?

- Не, не ми олекна, само че бях задоволен от обстоятелството, че съм го направил.

- Съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам за ужасно доста неща. Ако можех да върна времето, бих трансформирал доста неща.

- В „ Кой да знае? “ имаше едно изявление „ Не знам нищо за слоновете, в моя сезон нямаше “ и се обърна към Евгени Генчев. Зрителите допуснаха, че визираш Пам от втория сезон на „ Ергенът “. Така ли беше?

- Това беше задявка към Евгени и съответния въпрос в шоуто. Медиите преувеличиха нещата. Не визирах Пам, нямам нищо срещу нея, само че съм на друго мнение що се отнася до „ боди позитив наклонността “. За мен това по-скоро модернизира мързела и легитимира това да се примириш с живота, който водиш и да не се бориш за нищо по-добро. Категорично срещу тази наклонност съм.

- В началото на годината беше в Занзибар. Знам, че не си изключително удовлетворен от почивката си?

- Беше извънредно! Нулева хигиена, доста висока мокрота и горещина, храната е под всякаква рецензия, цените са доста високи, отношението на локалните е извънредно, гледат на теб като на 100 лв. нацяло, всеки се пробва да ти пробута нещо. Не те оставят да си почиваш. Ти им казваш да се отдръпват, само че те не се махат до момента в който не ти продадат нещо. Ужасно място! Не предлагам на никой да върви там.

- Какви са бъдещите ти проекти?

- Развивам едно мобилно приложение с мой другар. То ще е насочено към основателите на наличие. Имам предложение да съм водещ в разнообразни излъчвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР