Виктор Стоянов бе унизен по жесток начин от една от

...
Виктор Стоянов бе унизен по жесток начин от една от
Коментари Харесай

Унижение в „Ергенът“: Карина я е гнус от Виктор!

Виктор Стоянов бе потиснат по нечовечен метод от една от участничките!
Всички дами се надпреварват да се смъкват на Ергенът, с цел да завоюват предаването, само че се оказва, че една от тях не желае освен да прави секс с Виктор, само че и даже да го целуне. Карина Ленкова не пожела да допре 31-годишния фитнес инструктор.



В снощния епизод по БТВ бе излъчено, че Карина отхвърля да целуне Виктор. Тя не пожела да го целуне освен по устата, а където и да било.

Карина е измежду най-незабележимите участнички. Зрителите стартират да си мислят към този момент, че Виктор въобще не я притегля. Когато една жена не желае да допре мъж, нормално тя се отвращава от него, дори най-вероятно я е гнус.

Досега единственият допир на Карина до Виктор е, когато тя се разплака поради гибелта на майка й, а той отиде да я утеши. Според мнозина истината е, че Карина има гадже отвън шоуто и е пристигнала единствено за парите и славата.

Именно това сподели и Зорница Господинова, която отпадна към този момент от предаването. Тя сподели непосредствено, че всички там, с изключение на нея, са влезнали за парите и славата. При Карина това се удостоверява.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР