Виктор Спига, бившият приятел на убитата Алена Щерк, е бил

...
Виктор Спига, бившият приятел на убитата Алена Щерк, е бил
Коментари Харесай

Виктор Спига e задържан тази нощ в Италия, мъжът е главен заподозрян за убийството на Щерк

Виктор Спига, някогашният другар на убитата Алена Щерк, е бил арестуван тази нощ в Италия. Той е бил задържан в градчето Монтепрандоне от локалната полиция. Това е станало в 1,20 след среднощ локално време. Задържан е пред хотела, където е бил настанен.

Последно Алена Щерк е била по отношение на околните си в петък сутринта. Вчера полиция разкрила тялото на дамата покрай Радомир в нерегламентирано бунище. Алена Щерк е на 47-години, тя е инструктор по латино танци.

Има информация, че преди изгубването ѝ в дома ѝ е задействан паник бутон на СОТ.

Засега Спига е основен обвинен. Преди малко повече от месец Щерк и Спига са се разделили. През май месец Алена Щерк е трансферирала дяловете си от собствеността на компания, в която двамата са били съдружници, на Спига. По информация на bTV компанията е била за импорт на вино.

Тялото на Щерк е намерено, откакто камери са засекли придвижване на автомобила ѝ в региона на Радомир. Явно трупът е изхвърлен на сметището, а след това автомобилът ѝ е бил върнат назад в София и е паркиран в гаража на постройката.

Адвокатът на Спига опроверга информацията, че Щерк е IT експерт - съгласно него, тя е отговаряла за корпоративните продажби на компютърна външна страна.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР