Виктор от "Ергенът" изпрати втората отпаднала жена от шоуто просълзен.

...
Виктор от "Ергенът" изпрати втората отпаднала жена от шоуто просълзен.
Коментари Харесай

Вероника:Ергенът не разбра шпагата ми

Виктор от "Ергенът " изпрати втората отпаднала жена от шоуто насълзен. Това беше Вероника Илиева (33 г.), танцьорка в нощен клуб. "Не бях дейна като останалите, което беше огромна неточност " - показа тя в студиото на "Преди обед ". Според думите й и в живота тя е по-скромна и в никакъв случай не е правила първата крачка за среща. Точно това дефинира като причина за отпадането си. Вероника влезе в шоуто по нетрадиционен метод - направи шпагат пред Виктор.

Ергенът несъмнено изглеждаше сюрпризиран от случилото се и като че ли не разбра за какво Вероника го направи. "Може би му пристигна допълнително, само че желаех да му покажа, че спортът е нашата обща допирна точка. Но той май не го разбра съгласно мен. " От 15-годишна Вероника се занимава с аеробика. В началото това било единствено занимание за нея, само че след това го трансформира в специалност. Преди 2 години от треньор става танцьорка в нощен клуб, защото там се изкарват повече пари. Споделя, че не е значимо мъжът да разполага с пари, с цел да притегли вниманието й. Признава, че в случай че е желала богат мъж, е щяла да го има.

"Към днешно време да си намериш богат мъж е елементарно, изключително в случай че си красива жена. Но това не е моето. Аз избирам връзка по обич. Да, парите са значими, само че единствено за прехраната. " Виктор приема като грациозен и добре изглеждащ мъж, който е много подозрителен към дамите, тъй като е бил наранен в предходната си връзка. Счита, че той мъчно се доверява и е придирчив. Съмнява се и че ще му бъде елементарно да избере верния човек измежду останалите девойки.

източник:ladyzone
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР