Виктор Николаев попита директно ген. Атанас Атанасов ще върнат ли

...
Виктор Николаев попита директно ген. Атанас Атанасов ще върнат ли
Коментари Харесай

Ген. Атанасов, ДБ: Скандалът с Нексо е прокуроско герберска уйдурма

Виктор Николаев попита непосредствено ген. Атанас Атанасов ще върнат ли 15-те чиновници на „ Демократична България “ парите, които им са дарени от Нексо.

Трябва да се даде политическа оценка на това, което се случва, тъй като в този момент тука не е въпросът в донорите и аз бих се възползвал от цветущия език на на Бойко Борисов, с цел да кажа, че тук става въпрос за една прокурорско герберска уйдурма предизборна. Всичко е замислено авансово. Борисов измисли това, с цел да се върне на бял кон, само че това в никакъв случай към този момент няма да стане, защото има Демократична България и Политическа партия. Не сте прави, няма да бъде в тази акция единствено тематиката Нексо, ще има и глен код нали, би трябвало да бъдем бити дружно и поотделно, в случай че може „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Иначе няколко пъти обсъждахме нещата след експлоадирането на абсурда в парламентарната група, в това число и през вчерашния ден, и всичко е безусловно чисто

Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова Тв ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “.

Знам, че случат се проверява от Съединени американски щати, само че знам също, че доста хора желаят да се не помнят закона Магнитски и корупционните покупко-продажби на Борисов. Аз като юрист не мога да схвана какво е обвиняването, очевидно чакаха този миг, с цел да изгърмят и ние да се обясняваме за нещо, което е вършено от някои други. Това е компромат, който почива на персонални данни. Въпросът дали да връщат парите, би трябвало да го решат сътрудниците, само че не виждам съображение да се връщат. Въпросът с даренията е необятно коментиран, Слави се занимаваше с това страната да не дава пари на политическите партии, а като не им дават пари, ние вършим дарителски акции. Как една политическа партия може да проверявя всичките си донори, през какви канали би трябвало да става това, добави ген. Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР