Виктор Николаев не спира да развеселява зрителите сутрин и продължи

...
Виктор Николаев не спира да развеселява зрителите сутрин и продължи
Коментари Харесай

Махмурлук? Виктор Николаев с нов гаф

Виктор Николаев не стопира да развеселява феновете заран и продължи серията от гафове, стартирани тази седмица. Странните му реакции през днешния ден втрещиха гостите му.

По време на диалога за удареното от гръмотевица 18-годишно момиче в Приморско и какво би трябвало да вършим в сходна обстановка, внезапно Николаев се обърна към сътрудниците си:

„ Не виждам да имаме идващ посетител в студиото, така че ще си запълним времето като си поговорим още с вас “, сподели той и погледна още веднъж към гостите си.

След секунда обаче, очевидно откакто сътрудници му реагираха и му обясниха обстановката в слушалката, Николаев изясни на феновете:

„ Ааа, идващият посетител ще е по вайбър. Добре “, сподели той и изпрати хората в студиото.

След свързването със идващия специалист по телефона – Живодар Терзиев от Българската петролна и газова асоциация, водещият поде:

„ Виждам ви и ви слушам, което е добре на фона на упованието да ви видя в студиото “, сподели той.

Преди ден Николаев се изцепи в ефир за муха в студиото и мненията си, че насекомото ще тормози него и гостите му. Той прикани хората зад кадър да я убият.

Тази седмица Николаев води самичък предаването „ Здравей, България “, като се чака още веднъж да е на екран с половинката си чак през септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР