Виктор Николаев липсва от екрана вече второ утро. На негово

...
Виктор Николаев липсва от екрана вече второ утро. На негово
Коментари Харесай

Странен кадър с мрачен Плевнелиев и сияеща Деси Банова сред публика изтече тази сутрин в ефир


Виктор Николаев липсва от екрана към този момент второ утро. На негово място до четвъртък " Здравей, България " ще застава Марина Цекова, само че в никакъв случай няма да бъде сама. Новинарката ще има друг посетител ко-водещ всяка заран. Днес това бе Евтим Милошев - продуцентът на " Откраднат живот ". Той благодари откровено на всички, които наблюдават сериала.

Даде детайлности и за " Българската Коледа ". " Събрани са повече от 2 милиона лв.. Това демонстрира какъв брой единни сме станали и какъв народ сме ", сподели той. Вчера пък до чаровната водеща застана готвачът началник Иван Манчев, който се изявява в предаванията " Кошмари в кухнята " и " Черешката на тортата ". Двамата приказваха за сарми и трапезите от Бъдни вечер. Новата двойка водещи признаха, може би на смешка, а може би не, за какво действително те са на работа за разлика от Виктор Николаев. Евтим Милошев отсече: " Някои почиват, някои работят. Като нас, ние сме избрали да сме тук, тъй като по празниците се заплаща двойна отплата. "



Веднага по него поде и Марина Цекова: " Ако управлението ни слуша, желая да знае, че не бихме отказали и тройна. " Показвайки фрагменти от концерта на " Българската Коледа " в камерите бяха хванати и президентът Росен Плевнелиев, както и синоптичката и негова половинка Деси Банова. Красавицата, която се изживява като експрезиденша бе усмихната до уши и пляскаше радвайки се на осъществяванията на сцената. За разлика от нея някогашният държавен глава бе тъмен и нямаше и помен от усмивка на лицето му.

Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР