Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки

...
Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки
Коментари Харесай

Бесни читателки бият тъпана: Ергенът е мъжка к*рва, жиголо и разбивач на семейства

Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки задници
“Ергенът единствено до под коленете ли си бръсне краката или минава една контра и по клитора? ” Този въпрос разрушава обществените мрежи към този момент трети ден откакто в ефира на bTV изгря недоразумението Виктор Стоянов. Докато нежната част на кастинга отнася крепък виртуален бой поради нелепа визия, малограмотност и галактическо самочувствие, “Ергенът ” за в този момент е целият в бяло. Зрителите го дефинират като харизматичен, образован, обаятелен, занимателен и секси, и откровено го съжаляват задето би трябвало да търпи такива женски недоразумения. Както прилича на всяка лъскава фасада, и тук напълно скоро ще лъснат смрадливи скелети от дрешника на набедения чаровник.

 На съвестта на Виктор лежи разрушеното семейство и смутената душeвност на треньорката Хриси Парова, издават хора от кухнята на досегашния състезателен тандем. “Ергенът ” се среща с нежната и ранима Христина във фитнеса на Японския хотел, където и двамата упражняват “елита ” на България, състоящ се най-вече от разкаяли се наркопласьори, добре облечени крадци на Данък добавена стойност и дежурните разпоретини.

По това време Парова е омъжена за притежателя на проспериращ онлайн магазин за спортни добавки, който по подигравка на ориста е адаш на Ергена и крие борческо минало. Той безусловно носи треньорката на ръце, угажда на всеки неин каприз и издува празната й по рождение пазва с обичайно количество силикон. В добавка спонсорира появите й в женски тв-предавания и корици на списания. Тя пък му ражда момченце и се грижи за сина от първия му брак, чиято майка го изоставя незабавно след раждането, носи сочната клевета. Тривиалният живот на мутреса не е по усета на грацията и тя елементарно попада в мрежите на Ергена. Той я ухажва напористо, тъкмо като по филмите – обсипва я с любовни смс-и, извежда я на романтичти разходки в японската градина, посвещава й стихове. Материалните му жестове за сметка на това са много постни, тъй като не може да се мери по благосъстояние със законния й брачен партньор. В края на краищата тя се предава на чара му, зарязвайки баровеца и невръстното им дете.

Грозната клевета споделя, че оскандаленият паралия изпраща ударна бригада да отмъсти на Дон Жуана, а наказването с изключение на редовен пердах включвало групово орално и анално обезчестяване. Дали това е истина няма по какъв начин да разберем, само че постоянните гости на фитнеса в Японския се кълнат, че Ергенът не бил апатичен към личния си пол по принцип. Докато Хриси Парова ваела телата на богаташките в залата, охраните на видна мутра били спипали Виктор с ръка в гащите и блеснал взор да шпионира през стъклото на банята къпещият им се началник. Воайорското осъществяване не останало безнаказано и хубавецът отнесъл няколко бързи шамара от натопорчените гардове. Бъбриви камериерки пък се кълнат, че Виктор бил на “втори контракт ” към хотела и имал задача да обслужва няколко меки китки от вип-обкръжението на притежателите.

Противници на хомо теорията отвръщат, че Ергенът бил 100% мъжага и крепко налитал на богатите лелки във фитнеса. През лятото на 2017 година бил забърсал мастита бизнес дама, прочула се с множеството си пластични интервенции и апетита си за “агнешко ”. Виктор постоянно предкачал у тях за следтренировъчно “кафе с райбер ”, а в желанието си да впечатли загорялата богаташка един път даже я бил опънал във вътрешната стаичка на залата, непосредствено на пода върху постелките за йога. Когато Хриси научила за забежката, пробвала да постави завършек на живота си, поглъщайки от разтвора за стерилизация на басейна. За наслада бързата реакция на личния състав предотвратила най-страшното и половинката на Виктор скорострелно била откарана в Пирогов за промивка.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР