Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки

...
Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки
Коментари Харесай

Бесни читателки бият тъпана: Ергенът е мъжка к*рва, жиголо и разбивач на семейства

Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки задници
“Ергенът единствено до под коленете ли си бръсне краката или минава една контра и по клитора? ” Този въпрос разрушава обществените мрежи към този момент трети ден откакто в ефира на bTV изгря недоразумението Виктор Стоянов. Докато нежната част на кастинга отнася крепък виртуален бой поради нелепа визия, малограмотност и галактическо самочувствие, “Ергенът ” за в този момент е целият в бяло. Зрителите го дефинират като харизматичен, образован, обаятелен, занимателен и секси, и откровено го съжаляват задето би трябвало да търпи такива женски недоразумения. Както прилича на всяка лъскава фасада, и тук напълно скоро ще лъснат смрадливи скелети от дрешника на набедения чаровник.

 На съвестта на Виктор лежи разрушеното семейство и смутената душeвност на треньорката Хриси Парова, издават хора от кухнята на досегашния състезателен тандем. “Ергенът ” се среща с нежната и ранима Христина във фитнеса на Японския хотел, където и двамата упражняват “елита ” на България, състоящ се най-вече от разкаяли се наркопласьори, добре облечени крадци на Данък добавена стойност и дежурните разпоретини.

По това време Парова е омъжена за притежателя на проспериращ онлайн магазин за спортни добавки, който по подигравка на ориста е адаш на Ергена и крие борческо минало. Той безусловно носи треньорката на ръце, угажда на всеки неин каприз и издува празната й по рождение пазва с обичайно количество силикон. В добавка спонсорира появите й в женски тв-предавания и корици на списания. Тя пък му ражда момченце и се грижи за сина от първия му брак, чиято майка го изоставя незабавно след раждането, носи сочната клевета. Тривиалният живот на мутреса не е по усета на грацията и тя елементарно попада в мрежите на Ергена. Той я ухажва напористо, тъкмо като по филмите – обсипва я с любовни смс-и, извежда я на романтичти разходки в японската градина, посвещава й стихове. Материалните му жестове за сметка на това са много постни, тъй като не може да се мери по благосъстояние със законния й брачен партньор. В края на краищата тя се предава на чара му, зарязвайки баровеца и невръстното им дете.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР