Виктор Марков, Габриел Донев и Симон Антони Иванов се класираха

...
Виктор Марков, Габриел Донев и Симон Антони Иванов се класираха
Коментари Харесай

Трима българи започнаха с победи на тенис турнира в Пазарджик, Илиян Радулов отпадна

Виктор Марков, Габриел Донев и Симон Антони Иванов се класираха за втория кръг на тенис шампионата на ITF на клей в Пазарджик с награден фонд 15 000 $.

18-годишният Марков, който получи " уайлдкард " за главната скица на конкуренцията надигра с 6:0, 6:3 квалификанта от Аржентина Викторио Маркисели, с цел да запише своята първа победа в мъжкия тенис.

Междувременно, някогашният национал за Купа " Дейвис " Габриел Донев също нямаше проблеми против датчанина, минал през пресявките, Кейн Гансли и го отстрани с 6:3, 6:1. В спор за място на четвъртфиналите българинът ще играе против №7 в схемата Симоне Ронкали от Италия.

Успешно начало записа и третият подложен в шампионата Симон Антони Иванов, който трябваше да прави поврат в мача си с италианеца Габриеле Мария Ноче, само че въпреки всичко се оправи и завоюва с 6:4, 3:6, 7:6(8).

За страдание, първенецът от конкуренцията в Пазарджик през предходната седмица Илиян Радулов не съумя да продължи с положителната си форма и загуби от Рикардо Балзерани от Италия след 4:6, 1:6.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР