< Виктор Калев се върна към докторската престилка < Популярният актьор май е

...
<
Виктор Калев се върна към докторската престилка
<
Популярният актьор май е
Коментари Харесай

Закъса за пари:Виктор Калев се върна към докторската професия?

< Виктор Калев се върна към докторската престилка
< Популярният артист май е скъсал джоба и стана лекар. Мнозина останаха с пръст в устата и са повече от шокирани, по кое време роденият в Златоград комедиант е приключил за доктор.Това се случи, откакто той пусна горещо фото, по какъв начин оперира и ловко върти скалпела.
< „ Той нали е и артист, продължава да ни шокира с незнайни към личността си. Да беше ме гръм блъснал, отново нямаше да знам, че е квалифициран доктор. Ама в действителност доста ловко е скрил една от специалностите си “, не стопират да се дивят в мрежата след фотото.
< Само че Виктор Калев не е заменил обичаната си актьорска специалност с професионален скалпел.
< Той просто е един от основните герои в лентата на сътрудника си Мариан Вълев „ Чалга “. Калев влиза в ролята на еластичен хирург, който оперира русокоса кокона, която мечтае да стане чалга певица. Затова тя желае да си налее силикон в пазвата, като няма пари, само че си ги изкарва по всевъзможни способи. И към този момент съумяла, ляга под ножа на нашумял хирург, който ще й усили бюста и ще й проправи път към мечтаната популярност.
< Трейлърът на новата лента провокира недоволство измежду меломаните. Те чакат с неспокойствие кино лентата, а в него вземат участие плеяда от известни артисти и звезди от нета.
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР