Виктор Калев се развихри като имитатор на някои от най-големите

...
Виктор Калев се развихри като имитатор на някои от най-големите
Коментари Харесай

Виктор Калев призна за най-голямата беля, която е направил

Виктор Калев се развихри като подражател на някои от най-големите родни артисти при своето присъединяване в шоуто на своя остарял другар и сътрудник Димитър Рачко. Калев описа пред публиката на " Забраненото шоу ", че е бил едвам на 10, когато е осъзнал, че желае да бъде артист и че ще би трябвало да напусне родния си Златоград, с цел да се откри в София.

Призна и една от най-големите си бели като хлапе - по какъв начин е подстригал баба си като пънкар и всички минавали по улицата да видят шокиращата прическа. " Това несъмнено беше най-възрастният пънкар на света. Важното е, че не ми се разсърди ", изповяда се Калев.

Катко един от най-вълнуващите мемоари от началото на кариерата си на съвършен подражател, той дефинира оня миг, когато Виктор излиза на една сцена със своя музикален кумир Лили Иванова, а от държавната ложа го приветства друга жертва на неговия гений - президентът Петър Стоянов.

" Трябва да обичам един човек, с цел да го подражавам - не ми ли е на душата, не става ", разяснява Калев и взриви публиката с облиците на Галя от " Каризма " и Софи Маринова. После изпя " Детски спомен ", правейки се по едно и също време на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, и " На прощаване " на Лили Иванова.

Във великденското издание на " Забраненото шоу " Стунджи, Поли Генова, Крисия алегорично изпратиха тазгодишния участник в " Евровизия " Виктория Георгиева с музикален микс от песните, с които те са се явили на интернационалния конкурс през годините. Под светлината на прожекторите Виктория показа „ Growing Up Is Getting Old”, a продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян пожела триумф на младата певица.

В началото на шоуто Наско от Б.Т.Р., Маги Джанаварова и Рафи поздравиха феновете с фрагмент от мюзикъла „ Иисус Христос Суперзвезда “, а по-късно Поли Генова разгласи концерта си в Античния спектакъл в Пловдив за първи път. Един от най-обичаните български реализатори Любо Киров също усмихна с обичана ария и описа за някои от най-важните знаци на днешния празник и на Християнството.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР