Виктор Калев може да стане част от екипа на Дрийм

...
Виктор Калев може да стане част от екипа на Дрийм
Коментари Харесай

Виктор Калев става ортак с Любо Нейков

Виктор Калев може да стане част от екипа на „ Дрийм тийм ” от есента, научи HotArena. Актьорът е решил да се включи в компанията на Любо Нейков и Евтим Милошев, след проблемите, които претърпя с моноспектакъла си.

След като се раздели с екипа на Слави Трифонов, Виктор Калев реши да сътвори лично шоу. Пътуващият му моноспектакъл обаче се сблъска с някои компликации.

„ Много е мъчно за самичък човек да си урежда всичко ”, споделя Калев, който понякога взе участие и в продукции на Маги Халваджиян.

След като за малко стана част от „ Полицаите от края на града ”, в този момент получил оферта да играе и в киното.
„ Винаги съм желал да играя в киното, само че до момента непрекъснато се разминавах с всякакви планове. Участвах в „ Полицаите от края на града ”, само че не съм от непрекъснатите артисти ”, споделя артистът.

Едва през октомври ще стане ясно дали Калев ще стане част от новия филм или артистът ще реши тогава и дали да се причисли към „ Комиците ” или ще остане под шапката на компанията с моноспектакъла си „ Грамофонът ”.

От години Любо Нейков и Калев са другари. Срещат се на площадката „ Коледата е допустима ” през 2001 година и остават неразделни другари. Освен това живеят близо един до различен и постоянно си гостуват.

Именно Нейков е повода Виктор Калев да стане част от екипа на Дългия, а по-късно години го убеждава, да стане част от екипа на „ Дрийм тийм ”. Калев обаче много се колебае, защото не обича да взима недомислени решения.

Актьорът е измежду най-талантливите родни комици. Той получава самопризнание за гения си даже от списание „ Форбс ”, което го дефинира като един от най-хубавите артисти в Европа.

Иначе, в персонален проект звездата си остава отшелник и до през днешния ден. Дълги години негова огромна обич е композиторката Дари, само че двамата се разделят.

След това артистът има връзка с пиарката Яна, само че отново не стигат до брак. „ Вече съм решил, като си избера момиче, да се бракосъчетавам за него, а не да очаквам. Няма време за това ”, смее се Калев, който е и измежду най-имотните артисти в гилдията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР