Виктор Калев и тийнсензацията Тита са част от журито в

...
Виктор Калев и тийнсензацията Тита са част от журито в
Коментари Харесай

Виктор Калев срази с тези думи за гръдната обиколка на Тита

Виктор Калев и тийнсензацията Тита са част от журито в чисто новото музикално шоу " Звездите в нас ". Първият епизод на шоуто е в историята, а журито бе попиляно поради несъответстващото си решение да изгони най-талантливия тим и надлежно в предаването на продължи най-слабият. 

Освен с некомпетентността си, журито прикова вниманието с едно от изявленията на Виктор Калев във връзка голямата гръдна обиколка на изпълнителката на " Антилопа ". 

В шоуто се появи участничка с много обилна пазва, а артистът се ококори и намерено съобщи, че Тита има почтена конкуренция в шоуто. " Тита, но и тя е шупнала като теб ", което провокира смях измежду останалите, а певицата потъна вдън земя от позор.

Нейната звезда изгря преди години на сцената на " X Factor " и от този момент е фаворитка на Маги Халваджиян, който я бута във всеки собствен формат. Очакванията за новото жури в състав Виктор Калев, Софи Маринова, Тита и Дони бяха огромни, само че бързо попарени с първия епизод. 

Те изгониха " Отбор Лили Иванова ", който се оказа обичан на феновете. Самото жури също се прехласна по гения на тримата артисти, само че избраха напред в предаването на продължи " Отбор Елвис Пресли " и " Отбор Софи Маринова ", който се оказа най-нехаресван от феновете.

" Закривайте предаването. Няма никаква логичност в избора на журито. Изглежда са неспособни са взимат верни решения. Ще виждам още един епизод и в случай че още веднъж стана очевидец на такава несъответстваща реакция от тяхна страна, го зачертавам. " Гласът на България " е по-добрият избор в тази ситуация ", гласи един от мненията в мрежата, цитира " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР