Виктор Калев горчиво съжалява, че напусна Шоуто на Слави. Вече

...
Виктор Калев горчиво съжалява, че напусна Шоуто на Слави. Вече
Коментари Харесай

Виктор Калев: Горчиво съжалявам, че напуснах Слави Трифонов!

Виктор Калев горчиво съжалява, че напусна " Шоуто на Слави ". Вече две години той страдал от носталгия по някогашната си работа и, въпреки да твърдял, че тя не му липсва, все се прибирал към спомените си за облиците, изиграни при Дългия. Самият Калев бил сюрпризиран от голямото въздействие, което Слави е оказал върху него и като човек, и като експерт. Докато работел при него, той постоянно му се дразнел, подлагал на критика го, чудел се по какъв начин да направи лично шоу, което да му носи задоволително пари, с цел да напусне Трифонов.

Сега обаче бил на другия полюс. Смятал, че " Шоуто на Слави " му е донесло най-големи плюсове спрямо всичко, което е изиграл в живота си. " Ако не беше Слави, никой нямаше да ме познава ", споделял Калев пред познатите си, писа " Уикенд “. Всички в екипа на Дългия са безапелационни, че Виктор е бил най-големият любим на шефа им. Трифонов бил подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки, единствено и единствено да го резервира в актьорския си състав. На няколко пъти той отказвал на молбите му да го освободи от работа, давайки му дълги отпуски с вяра да премисли и да остане. След няколко сходни опита обаче Трифонов се примирил с желанието на Виктор да напусне. Радостта от свободата обаче при Калев траяла едвам няколко месеца – до премиерата на автобиографичния му театър " Грамофонът ".  

Въпреки триумфа на представлението, към този момент повече от две години Калев няма други задължения, като се изключат трите месеца в журито на " Като две капки вода " предходната година. Въпреки безспорния му гений артистът няма нови функции, няма участия в тв формати, няма и кой знае какви приходи, а почитателите му последователно понижават. В същото време " Шоуто на Слави " продължава да се радва на добър рейтинг. " Хората ме харесват единствено поради Слави. Ако не беше той, никой нямаше да гледа " Грамофонът ". Не трябваше да напущам – беше прочувствена реакция ", хленчел артистът. 

Според негови познати, той е направил голяма неточност, прекарвайки цели 12 години при Дългия, без да поема спомагателни задължения в театъра и киното. Колегата му Мариан Бачев да вземем за пример съчетава скечовете в шоуто с театрални спектакли и управление на лична детска актьорска школа. Виктор направил тъкмо противоположното. Когато Трифонов го одобрил за работа през 2004 година, той към този момент работел в няколко театрални представления и минавал за един от най-талантливите млади артисти в София. Вместо обаче да продължи да дълбае в тази тенденция, изоставил всички планове на сцена поради евтината тв популярност.  

В резултат сега всички го свързват само с Дългия и даже в спектакъла " Грамофонът " голяма част от персонажите, които пресъздава, са играни в " Шоуто на Слави ". Актьорът от Златоград считал работата си при Трифонов за най-голямото си професионално достижение, само че гордостта не му разрешавала да помоли да го върнат в предаването.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР