Виктор и Алекс са били интимни по време на „Ергенът“ Александра

...
Виктор и Алекс са били интимни по време на „Ергенът“
Александра
Коментари Харесай

Виктор обладал Алекс на скалите, след „Ергенът“ остават приятели!

Виктор и Алекс са били интимни по време на „Ергенът“
Александра Гърдева е по този начин харесвана от Виктор Стоянов неслучайно. Причините са чисто полови и нямат нищо общо с душевността.



По-наблюдателните фенове на „Ергенът“ видяха, че след втората сантиментална среща сред двамата Алекс изглеждаше като пребита. Коленете и лактите й изглеждаха натъртени и нелеко потърпевши.

Мнозина заподозряха в това нещо, което се е случило сред Алекс и Виктор на скалите, до момента в който търсеха съкровището. Именно сходни рани би имала жена, която е правила секс на скалисто място. Както е известно, има избрани пози, които биха наранили точно тези елементи от женското тяло.

След срещата Виктор и Алекс станаха по-близки от всеки път и за него тя се трансформира във любимец номер едно за крайната победа. Това от своя страна настрои още повече останалите против нея.

Въпреки че съумя да завоюва съвсем всички фенове на шоуто на своя страна, Александра не е чак толкоз миловидна, за каквато я считат мнозина. Тя е не по-малко полова от Виктор, който твърди, че е доста полов. Наскоро певицата Ева, която остана единствената й другарка от „Ергенът“, разкри, че Алекс се целува необикновено, двете нееднократно са обменяли слюнка между тях.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР