Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукПоложението на държавата след две

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукПоложението на държавата след две
Коментари Харесай

Краткото управление на Почтените братя е същинска разруха за държавата

  Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Положението на страната след две години революции и шест месеца на ръчно ръководство е пагубно и директни виновници за това са Кирил, Асен и тяхната клика.
Все по-бързо и все по-ясно става, че късото ръководство на Почтените братя е същинска съсипия за страната.

Не просто са изпълнявани поръчки на непознати държавни управления, крадени са пари, разпределяни са комисиони, назначавани са свои хора, всичко това е вършено неспособно от некадърници.

Не, това не са думи от опозицията, а вътрешна рецензия, започващи правни дейности, разкрития за безвластие, комисиони и страховита политическа корупция. Критика, която се сипа от всички страни към съвсем всички дейности на досегашните спасители.

Умението да управляваш страна не е същото, като това да врътнеш някой дядо да ти подари имот на Околовръстното.

Но да погледнем на позитивното – макар че освободиха куп олигарси от наказателна отговорност и даже унищожиха профилираното правораздаване, с цел да отърват кожата на партийните си донори, Почтените братя удариха на камък в това да обезглавят и овладеят Прокуратурата.

Вместо това в този момент против себе си имат един доста ядосан някогашен честен Румен Радев, един доста сърдит Бойко Борисов и един доста подготвен за отплата Иван Гешев.
Ще се върви по пандизите. Да си знаете.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР