Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукХристо Иванов, Атанас Атанасов, Слави

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукХристо Иванов, Атанас Атанасов, Слави
Коментари Харесай

Цяла кохорта млади леви партии загряват край терена, за да отмахат чалгата, демократите и останалия отпадък

  Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова – един след различен се надпреварват да оригиналничат по тематиката какъв брой смотано е настоящето ръководство. Колко бездарни са решенията. Колко по-правилни модели на управление има.

Всички те не помнят, че се качиха на държавния трен с помощта на лъжите на Кирил Петков и неговия смел екип. На усмивката на Лена, на хитростта на Лорер, на безскрупулния Асен и фитнеса Спецов.

Забравят, че без ракетата притежател, дадена им на концесия от Румен Радев и сътрудниците на Държавна сигурност край него, щяха да си останат небогати, малко, треторазредни, едноцифрени партийки и обединения.

Днес времената са разнообразни, изборите тропат на вратата, цяла кохорта млади леви партии загряват край терена, с цел да отмахат чалгата, демократите и останалия боклук по политическата верига.

Гледам всякакви хора, другари и поплювковци, по какъв начин жадно творят, с цел да отдалечат личните си особи от грешките на растежа в аутистичния политически набор.

Но пасаран, камарадес. Писахте се от неверната страна, там ще си останете.

Останалите се усмихнете, тъй като дружно ще плащаме грешките. Не очаквайте, че шкембетата ще почнат да работят и ще вземат участие – те умеят да се измъкват от отговорност.

Да си знаете.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР