Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукДве години след платените протести

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукДве години след платените протести
Коментари Харесай

Две години след платените протести на Черепа…

  Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Две години след платените митинги на Черепа…
Една година след успеха на почтените…
Шест месеца след държавното управление на морала…
Братята на Румен, Васил, Иво и Корнелия ще се изтрепят във взаимни обвинявания за задкулисие, милиардна корупция, шуробаджанащина и изменничества.
Новото, смяната, реформата…

– – –

Думите в Народно събрание през днешния ден са мощни – прелом, национално изменничество, подкупване на министри, подмолни диалози, далавери с милиарди.
На фокус е Кирил Петков, за който от ден на ден хора настояват, че е правил отстъпки по тематиката Македония, че е задавал дневен ред, следвал чуждоземен сюжет.
Все по-ясно е, че иде един противен разпад в ръководещата коалиция, в който вземат участие всички партии и коалицийки, от Партията на комунистите в България до Демократи за слаба България.
Това ръководство и този парламент отиват към своя край, само че загубите на национални цели, пари в милиарди и години, е реалност.
Почтените могат толкоз.

– – –

Последната година е колосален триумф в поддръжка на мафията, която ни продава горива на каквито цени си желае, стига да печели от тях.
Тази мафия има рафинерии, пристанища, хранилища, бензиностанции и дейна политическа поддръжка на ръководещите левичари от Българска социалистическа партия, Демократична България и ПППП.
Хората се грижат Путин да не остава без приходи от тази част на света.
Само за последния месец цените са пораснали с към 25 стотинки – колкото някой ден вероятно част от българите при избрани условия ще могат да употребяват като отстъпка-подарък от Лена и Кирил.
Да си знаете.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР