Виктор Баранец в интервю за Царьград Зеленски вече няма да

...
Виктор Баранец в интервю за Царьград Зеленски вече няма да
Коментари Харесай

Нова стъпка в СВО. Куршум за Зеленски и план Б

Виктор Баранец в изявление за Царьград

Зеленски към този момент няма да остане жив. Веднага щом намекне за евакуиране на войските, кураторите ще започват проект " Б ". Има обаче и различен сюжет.

Референдумите са към своя край. От правна позиция нищо не ни пречи да включваме нови райони в Русия. Но какво ще се случи по-късно? Военният наблюдаващ на " Комсомолская истина " Виктор Баранец описа своето виждане за обстановката.

Защо западът разрушава и вие

Донбас организира първите референдуми през 2014 година и още тогава Западът нададе писък. Сега виждаме същото. И никой не се утешаваше с вярата, че ще бъде другояче - нямаше потребност даже да се обръщаме към Ванга или Нострадамус: изцяло ясно е, че Западът няма да одобри референдума.

Но, ще ме извинят " французите ", жабата им се задъхва от обстоятелството, че Русия пораства с толкоз значими райони. Те са значими за нас в стратегическо, политическо и икономическо отношение. Западът схваща това. Западът не го харесва, къса и мята, скърца със зъби... Но ще ви кажа една напълно несериозна работа: не ни интересува!

Ние би трябвало да преследваме нашите стратегически ползи, които дават отговор на нашите държавни ползи.

Какво ще се случи след референдумите

Когато републиките на Донбас, а с тях Херсонска и Запорожка област, станат територии на Русия, те мигновено ще попаднат под нашата Конституция. И несъмнено, ние ще ги защитим по същия метод, както всяко парче съветска земя, това е безусловно ясно.

Руският Донбас ще стане едно с нас и от военна, и от политическа, и от икономическа позиция – те са неотделими от нас идеологически и културно. Хората ще живеят като органична част от Русия.

Но евентуално имате въпроси по отношение на това какво ще се промени във връзка с отбраната на нови райони. Аз ще отговоря. Ние ще можем да използваме същите военни средства за отбрана, както за всеки район на Русия. Като схванат това, и Западът, и Украйна ще побеснеят. Да, към този момент побесняха - единствено в Херсон взривиха 12 коли! Киев демонстрира зверската си усмивка.

Военен режим - въпрос на няколко дни

Какво следва? Доколкото е допустимо и належащо, като вземем поради мобилизацията, ние ще продължим да изтласкваме украинските войски, които, за жалост, не престават да обстрелват същия изстрадал Донецк през цялата наша интервенция.

Мисля, че в този момент и съветските политици, и съветското военно ведомство, всички наши силови структури ще работят по-решително. Абсолютно съм сигурен, че в дните, когато новите райони законно ще станат Русия, там ще работят законите за мобилизацията, за военното време и така нататък Тоест в тези републики ще се прави всичко належащо за защитата.

Да играем по разпоредбите на Русия

Не желая да съм оракул, само че Западът няма да охладнее след тези референдуми. Но, знаете ли, ние сме заплашвани още от времето на цар Фьодор Михайлович, към този момент сме привикнали с това. И сигурно ще преживеем 77-ия пакет от наказания.

Не се опасявайте, скъпи съграждани! Не си задавайте въпроси: " А кой в света признава новите райони на Русия? ". В това историческо време, когато доста интернационалните контракти, правила, регламенти, конвенции са изхвърлени на боклука, би трябвало да обръщаме по-малко внимание на такива конвенции. Ако Западът не играе по разпоредбите, за какво тогава Русия би трябвало?

Това е рационален въпрос, няма да избягате на никое място от него. Ако е по този начин, би трябвало да действаме съгласно личните си правила. Но това не значи, че ще се оттеглим от всички контракти. Докато нашите съперници извършват някакви сделки, ние ще ги изпълняваме. Щом ги изхвърлят на боклука, ръцете ни са свободни, можем да работим по личните си правила.

Умиротворяване на бруталния режим в Киев

Седмици наред Донецк е бомбардиран с " Ленчелистчета " - това е неразрешено оръжие. Колко смъртни случаи сме виждали! Умряха и деца, и дами, и старци! А в този момент вижте: Украйна ратифицира закон, забраняващ сходни оръжия.

Самите те са се лимитирали в потреблението им, само че тъкмо в този момент хвърлят " Ленчелистчета " на кротичък град! Русия не е утвърдила този закон, само че и не употребява неразрешени оръжия. Въпреки че има запаси от тази смъртоносна зараза. Но ние не правим закононарушения, тъй като не желаеме да сме като тези зверове. Може би някой ден ще пристигна време, когато ще бъдем принудени, само че в този момент няма потребност от това.



Слез изтеглянето на войските на Русия, идва време за работа над грешките. Но Баранец е убеден: всички задания ще бъдат изпълнени. Снимка (cc) Cover Images keystone press agency/globallookpress

Кога ще завърши спецоперацията?

Не мисля, че един сполучлив референдум ще форсира нашата спецоперация. Да, това е голяма политическа и морална победа за милиони хора, които желаят да бъдат с Русия. Да, това е победа за самата Русия. Но разширението на нашата територия ще провокира още по-голяма полуда на Запад.

Сигурен съм, че тази интервенция може да завърши, когато самият Запад хвърли бял байрак. Все още е дълъг път, имаме прекалено много работа на юг. Освободихме единствено част от Донбас, стигнахме до Запорожие и Херсон.

Но към момента има проблеми в Николаевска и Одеска области. Освен това не забравяйте, че на хоризонта се задава и Приднестровието. Ако Одеската област бъде взета под надзор, тогава залагам хиляда против един, че Приднестровието ще стане индивид на Русия.

Но за постигането на тези цели ще би трябвало да се употребява мощ. Проляхме прекалено много кръв, с цел да вземем и оставим желанията си за Николаев и Одеса. Освен това е належащо да се вземат поради ползите на голямото население на Приднестровието, което мечтае да се причисли към Русия.

В кратковременен проект доста ще зависи от това какво ще се случи с украинците от пробива им в Запорожие - през днешния ден това е една от най-горещите закани. Бих следил деликатно тази посока. Фактът, че се водят яростни, яростни боеве в Красни Лиман е единствено една фаза от това нахлуване, което Украйна в този момент разпростира.

Ако удържим украинската формация в посока Запорожие, тогава, мисля, че като задържим съперника в посока Харков, ще стартираме да напредваме. А Харковското направление е една от стратегическите задания, откакто се изтеглихме от Балаклия, Изюм, Волноваха, Купянск, там ще би трябвало да поправяме грешките. Що се отнася до юга, работата, откакто стартира, ще би трябвало да бъде приключена.

Има проект " Б "

Спецоперацията обаче може да завърши в един миг. Когато Зеленски се простреля или разгласи на войските си края на войната. Или в случай че има боен прелом, който смъкна Зеленски от власт заради незаконната нелепост на политиката му. Нека си помечтаем...

Но ще се помири ли Западът с сходно развиване на нещата? Да, Западът първи ще простреля Зеленски! Защото в него към този момент са инжектирани десетки, а може би и стотици милиарди долари. Те ще му кажат: ние ви нахранихме, ние екипирахме вашата войска, тъй че кажете резултата. Така че фантазиите са си фантазии, само че на Зеленски няма да бъде разрешено да скочи.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР