Виктор Ангелов в последно време се прави на яко хлътнал

...
Виктор Ангелов в последно време се прави на яко хлътнал
Коментари Харесай

Поредна лъжа в „Биг Брадър”: Виктор играе на влюбен в Беба

Виктор Ангелов напоследък се прави на крепко вдлъбнат по Теодора. Още през цялото време на шоуто той показва необяснима обич към модифицираната Беба, единствено след няколко дни и сподели какви са му мераците към нея. Даже й посвети любовно стихотворение.

Не може бургазлията да е влюбен в тая


Зрителите на шоуто останаха без думи, не вярвайки какъв брой бързо се зародиха любовните трепети на бургаския дон Жуан. Някои от тях подозират, че бръснарят има тактика, с цел да се задържи по дълго в Къщата на Големия брат. А за какво не и да завоюва интригантското шоу?

В реалност се оказа, че Виктор има сериозна връзка с хубавица на открито. На която предложил брак. Близки до двойката настояват, че двамата не са се разделяли, Само дето усърдно заличили от обществените мрежи всевъзможни следи от годежа си. Като единствената и цел на мускулестия батка да завоюва благосклонностите на феновете и съвсем като влюбен до уши Ромео да извоюва успеха в „ Биг Брадър ”.

Ето я Деси, настоящата избраница на Виктор

Сочната му половинка се изявява в обществените мрежи на мачото и постоянно пуска най-интересните моменти на годеника си.Двамата  отбелязват връзката си с бурно начало. Виктор бил влюбен в друга жена, която зарязал поради Деси. За която бързичко се сгодил. Според близки до изкусителката тя има цялостно доверие на мачото и не има вяра, че се е увлякъл по Беба.

Автор:Лупа.бг

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР