Виктор Ангелов е победителят в интернационалния конкурс Mr. King of

...
Виктор Ангелов е победителят в интернационалния конкурс Mr. King of
Коментари Харесай

Бургазлия Стана Крал На Фитнеса

Виктор Ангелов е спечелилият в интернационалния конкурс Mr. King of fitness. В негови ръце е и наградата Mr. King of fitness WORLD MODEL, приз – лице на фешън организация и лице на стилния колос Monarch, уредник на състезанието. Снимката на Виктор, направена от фотографа Пейо Пеев, ще краси корицата на Американско списание.

В събитието вземат участие кандидати от Гърция, Испания, Италия, Турция, Македония, Сърбия и България, а в програмата взема присъединяване огромната Янка Рупкина.

Бургазлията, който е на 22 година, смая журито със своята харизма, мускулесто тяло и мъжка хубост – това, което се търси в подобен вид формат. Впечатляващо е, че в кръга на гения, младият фитнес треньор отхвърля да прави позинг и бойни умения, а изненадва със стих, написан за самия конкурс и звездното жури. По-рано денем, в студиото на „На кафе“, още веднъж демонстрира поетичния си гений.

Виктор е студент в НСА, където учи за треньор по фитнес и културизъм. Преди това той приключва ПМГ – Бургас. Работи целогодишно още като възпитаник. Желае да е независим, макар грижата на родителите си.

Има голям брой оценки, последното от които е от Републиканско за младежи по културизъм. По-рано през годината, той е участник в Mr. Sofia 2017, като сграбчи наградата Mr.Sofia Star 2017.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР