Викове Срам! Срам! бяха изслушани в законодателния орган на Аризона

...
Викове Срам! Срам! бяха изслушани в законодателния орган на Аризона
Коментари Харесай

Битката за забраната на абортите обхвана законодателите в законодателния орган на Аризона

Викове „ Срам! Срам! " бяха изслушани в законодателния орган на Аризона в сряда, когато републиканските законодатели бързо прекратиха полемиката по отношение на препоръчаната анулация на неотдавна обновения закон от 1864 година, който криминализира аборта по време на бременност, в случай че животът на дамата не е изложен на риск.

Щатският висш съд разчисти пътя във вторник за използване на закона преди държавността. Доставчиците на аборти в Аризона дадоха обещание в сряда да продължат да дават услугата, до момента в който не бъдат принудени да спрат, евентуално след седмици.

Законодателите на щата се свикаха, защото натискът от страна на демократите и някои републиканци, в това число някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, за тях да се намеси.


Демократите от Камарата на представителите и най-малко един републиканец се пробваха да стартират полемика по отношение на анулацията на възбраната за абортите от 1864 година, която не е годна изключения за обезчестяване или блудничество.

Републиканските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР