Викат запаса по твърдения в социалните мрежи. Ще пращаме оръжие

...
Викат запаса по твърдения в социалните мрежи. Ще пращаме оръжие
Коментари Харесай

А Я СЕГА ПОМИСЛЕТЕ…..

Викат запаса по изказвания в обществените мрежи. Ще пращаме оръжие на Украйна /май безвъзмездно/. Тази нощ отново прелитаха хеликоптери над българското небе. Министърът на защитата, гледайки мъдро, съобщи, че не знае какъв брой индивида е българската войска. Дотук – добре!

А в този момент Кирил Петков и прочие план на посолството си показват по какъв начин въоръжават български мъже, които знаят по какъв начин да си служат с оръжие, русофили са и ненавиждат националните предатели. Имат заеми, въпреки че работят и мъчно си заплащат сметките. Дядо им примерно е умрял на фронта във войната против нацистите. Прапрадядо им е бил опълченец на Шипка. Детето им получава 40 лв. на месец, а родителите му – по 400 лв. пенсия. Защото не са бежанци. Тези въоръжени мъже ще ги накарат да отидат да се бият против Русия. Заради американските ползи, тъй като български в тази война нямаме.

Българите виждат по какъв начин непознати банки вземат парите им. Виждат по какъв начин на пазара купуват единствено непознати артикули. Виждат по какъв начин непознати работодатели им подмятат мизерни заплати. Виждат по какъв начин непознати военни маршируват през българската земя. Виждат по какъв начин децата им отиват в чужбина, тъй като тук нямат Родина. Виждат по какъв начин родителите им мизерстват. И тези хора ли ще въоръжавате?!?

А в този момент си представете какво ще бъде решението на тези въоръжени мъже. Нищо не споделям, единствено запитвам? И тъй като Кирил Петков очеизвадно не знае историята, ще му кажа, че даже Хитлер не съумя да накара българите да се бият против Русия. Той по какъв начин си я показва тази работа?

Та, по-внимателно с въоръжаването, запаса и войната. Лошо е това оръжие, което не може да се обърне – откъс от Азимов.

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР