Викат ме в парламента, за да правят народен съд, заяви

...
Викат ме в парламента, за да правят народен съд, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Викат ме в парламента, за да правят народен съд

Викат ме в Народното събрание, с цел да вършат национален съд, съобщи през днешния ден министър председателят в оставка Бойко Борисов в отговор на въпрос дали ще се яви в Народното събрание на 21 април, съобщи БГНЕС.

„ Защо да се явя, като те са ми дали своят вот оставката. По тяхното решение, аз към този момент съм жител “, сподели Борисов на изключителна конференция в централата на ГЕРБ.

В началото Борисов изиска да не се спекулира по никакъв метод с Плана за възобновяване.

„ Спрете да спекулирате, че няма План за възобновяване – той е юридически от над 200 индивида, 38 работни сесии с Европейската комисия има. На процедура не е допустимо да се чете в Народното събрание, на процедура би трябвало да им го чета до края на юли “, сподели Борисов.

Според него откакто се е видяло, че има ново болшинство в Народното събрание.

„ Какъв е по-спокойният парламент. Сега имате цялостно мнозинство…, направете ги. Защо не ги извършите, за по кое време ще чакате? Знаете ли по кое време – когато по някакъв метод, даже и физически се разправят с ГЕРБ “.

„ Нали виждате по какъв начин гласоподават. Сега ще зададете ли въпроса има ли скрито, има ли болшинство, подкрепено или по какъв начин, откакто на всички места гласоподават дружно “, добави той.

Относно разпускането на Националния действен щаб (НОЩ), Борисов сподели още, че е разпоредил на министъра на опазването на здравето да възвърне НОЩ, до момента в който се избере различен.

Запитан дали има издадено такова решение, министър председателят в оставка уточни, че " чисто юридически ние нямаме право да подписваме ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР