Викат ме като свидетел по тема, с която още не

...
Викат ме като свидетел по тема, с която още не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка

„ Викат ме като очевидец по тематика, с която още не съм осведомен. Ако е като при Асен Василев, допускам по тезата за заканите на Радостин Василев, които самичък опроверга. Надявам се, че ще бъде къса среща. Нямам безусловно никакви терзания. Това е най-хубавото - когато човек няма защо да се тормози и усеща, че прави верните неща с всяка стъпка ”.

Това разяснява съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков преди разпита си.

Той уточни, че няма огромно доверие на прокуратурата.

„ Заемат много мощни политически позиции. Играят го по едни и същи каузи хем „ на трупчета ”, хем се появяват ”, посочи Петков.

Относно поискания имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, Петков разясни: „ Вярвам в силата на едно същинско правораздаване и общоприетите процедури в Народното събрание и се надявам, че следвайки тях, ще достигнем до същинско правораздаване и няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка. Не става дума единствено за Борисов, а за всички вероятни неща ”.

Съпредседателят на Политическа партия посочи, че доверието му към службите е „ извънредно ниско ”. „ Аз съм обезумял от част от казаното. Искам ясно да заявя, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал. Един от хората, които в действителност имат вяра, че България може да бъде естествена европейска страна ”, съобщи Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР