Викането или крещенето е ефективен и доказан начин за премахване

...
Викането или крещенето е ефективен и доказан начин за премахване
Коментари Харесай

Понякога е полезно да крещим

Викането или крещенето е ефикасен и потвърден метод за унищожаване на прочувственото напрежение . Кога и по какъв начин е уместно да го вършиме - описа пред радио „ Спутник “ психиатърът Юри Вялба.

Крещенето е сполучлив механизми за прочувствено освобождение , който можем да използваме. Ако покрещите вярно и в точния миг, тогава това ще облекчи напрежението и някои от вътрешните ви проблеми, сигурен е психиатърът.

" Можете да викате в гората или в жилището си, само че по този начин, че да е безвредно за другите . С помощта на викането можете да освободите напрежението – по този начин отрицателната прочувствената сила не остава вътре в индивида и не го унищожава душевен. Разбира се, това не взема решение световни проблеми. Не е като посещаване при психоаналитик, само че в миг на мощен прочувствен стрес оказва помощ “, поучава Вялба.

Освен вярното място и време, с цел да покрещите, би трябвало да изберете добра цел. Викането по подчинени и сътрудници по време на работа няма да помогне , а единствено ще утежни обстановката.

" Полезно е по някакъв метод да се освободите прочувствено като се разкрещите . Но би трябвало да го извършите по този начин, че викането ви да не е ориентирано към съответен човек. Трябва да повикате, оставайки уединено със себе си - тогава това ще има позитивен резултат. Дори в психотерапевтичния развой лекарят може да ви предложи този обикновен способ на освобождение от вътрешното напрежение ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР